Aumatics IT Services.

IT Services

Slimme IT Services voor duurzame groei

Effectieve IT-oplossingen zijn een investering in dienstverlening en continuïteit bij jouw organisatie. Maar one-size-fits-all bestaat niet in IT. Jij als klant bepaalt het einddoel. Met de bestaande omgeving als uitgangspunt.

Aumatics realiseert de oplossing. Aan de hand van de juiste techniek en de beste Solution Partners. Met korte lijnen tijdens de realisatie en royale ondersteuning na oplevering. 

starlink op de Mont Ventoux

Ontdek alles over onze IT-services:

Microsoft 365

Microsoft 365

Windows 365 biedt complete Windows-werkplektoegang op elk apparaat, met geavanceerde beveiliging en klantvriendelijk beheer van Aumatics.

NIS2 Richtlijn

NIS2 Richtlijn

Grote kans dat jouw organisatie eind 2024 moet voldoen aan de nieuwe richtlijn voor Cyber Security. Laat je niet verassen!

Cloud Services

Cloud Services

Aumatics biedt diverse cloudservices voor flexibiliteit, efficiëntie en verbetering van productiviteit, samenwerking en beveiliging.

Ook van Aumatics
Cyber Security

Cyber Security

Cyber Security van Aumatics waarborgt cruciale systeembeveiliging tegen ongeautoriseerde toegang, aanvallen en diefstal van hardware, software en data.

Service-Overview

IT oplossingen

Hosting & Azure

Microsoft 365

Managed Services

cyber security

IT Security

NIS2-richtlijn

NIS2-richtlijn

Actueel

Starlink Huren

Phishing Quiz

Certificering & ISO27001

Schrijf je in en ontvang het NIS2 White Paper!

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.