Aumatics IT Services.

IBM Turbonomic:
IT Management met financieel realisme.

 

Je wil beter IT Management, maar ook optimaal presterende cloudapplicaties. Ook bij veranderende systeembelasting. Met Turbonomic Application Resource Management (ARM) automatiseer je kritische acties in de cloud. Je bespaart direct op resources met maximale efficiëntie.

Continu. Realtime. Zonder kunstmatige handelingen.

of start een chat / bel 085 489 1240.

IT-management van IBM Turbonomic

Het IBM Turbonomic
White Paper

Vul in en we mailen je direct!

Turbonomic Whitepaper

Succesverhalen met IBM Turbonomic: optimaliseer je IT-omgeving

Leg de verbanden

Een netwerkonderdeel kan slecht presteren. Het kan ook dat het slecht samenwerkt en de oorzaak elders ligt. Ontdek het verband met IBM Turbonomic en los het op.

A

Verbeter het IT Management

IT-beheerders hebben het al druk genoeg. IBM Turbonomic neemt dagelijkse taken voor beheer en onderhoud uit handen. Verbeterd IT Management met conrete resultaten. 

=

Bespaar op je bedrijfsnetwerk

Lege schijven en overbodige netwerklocaties vragen tijd en energie. Elektriciteit is duur, personeel is schaars. Kun je af met minder? IBM Turbonomic toont de maandelijkse besparing.

Maak ruimte voor groei

Gebruikers van IBM Turbonomic werken met minder oponthoud sneller en efficiënter en kunnen zich richten op groei en innovatie.

Het begint met totaaloverzicht.

IBM Turbonomic gaat aan de slag daar waar het nodig is. Daarvoor maakt het eerst een compleet overzicht van het bedrijfsnetwerk. Devices, cloudomgevingen, thuiswerkplekken en routers: niets ontsnapt aan deze analyse. Zodat je daarna het maximale uit haalt.

IT Management met IBM Turbonomic in 4 minuten.

en stel vrijblijvend je vraag aan onze IT Engineers. Maakt niet uit of het via de chat rechtsonder is of via de button. In beide gevallen ben je snel op weg.

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

Turbonomic Blog

Kostenbeheersen? Controle? Overzicht!

Het liefst wil je toekomstgericht werken op je netwerk, zonder jaarlijkse kostenstijgingen.
Maar te vaak ben je als netwerkbeheerder bezig met symptoombestrijding.
Krijg inzicht en volledige controle met IBM Turbonomic van Aumatics.

%

reductie van cloud-resources door betere schaalbaarheid en aanpassing workload.

%

kon stijging van kosten vermijden door beter gebruik van bestaande infra.

Ongebruikte infrastructuur = onnodige kostenpost.

Onderzoeksbureau Forrester ondervroeg 5 IT-bedrijven in januari 2022 naar het gebruik van IBM Turbonomic in hun organisatie. Het optimaliseren en beter benutten van de al aanwezige IT zorgde zonder uitzondering voor aanzienlijke kostenbesparingen.

We bespreken de uitkomsten graag met je. Maar vooral ook hoe we dit realiseren in jouw organisatie.

Aumatics Services met IBM Turbonomic

IT Security

Netwerkonderdelen die aan jouw aandacht ontsnappen, vallen juist op bij aanvallers. Twijfel je of je alle uithoeken kent? Dan is dat een bedreiging voor je Cyber Security. Met IBM Turbonomics pakken wij dit aan.

Netwerkbeheer van Aumatics

Netwerkbeheer

Na het inrichten van een netwerkomgeving dragen we het beheer en onderhoud over. Wat ook kan, is het overlaten aan Aumatics. Omdat wij de expertise in huis hebben van IT-management en daarbovenop de specifieke kennis van het aangelegde netwerk.

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,