Aumatics IT Services.

IT Services > Starlink Nederland

Starlink Nederland

Starlink huren?
We got you covered!

Werkt Starlink in Nederland? Reken maar, vraag maar aan onze klanten. Snel internet voor online streaming, jouw evenement, afgelegen plekken zonder 4G of bij verhuizing.

Binnen 30 minuten na aankomst opgezet door de IT-professionals van Aumatics, gunstig geprijsd. Snel internet via de satelliet is geen rocket science!

Dekking

Starlink biedt dekking in heel Nederland en zo’n 90% van Europa.

Snelheid

150-300 mbps in Nederland, met een maximum van 450 mbps.

Tarief

Standaard onboarding kosten  €60 per dag. (+ €150 borg)

Starlink huren? Zo werkt dat!

Ophalen en brengen

Starlink halen en brengen wij in heel Nederland. Wij rekenen daar €250 voor in een straal van 80km rond Aumatics (Zoetermeer) met €150 borg. Daarbuiten is dat €400. Installatie en instructie is inbegepen. Haal en breng je Starlink zelf bij ons? Dan vervallen bovenstaande kosten en zit je alleen vast aan een minimum huur van 2 dagen (€60/dag excl.).

Snelle afspraak, snelle levering

Reserveer Starlink snel hieronder! Zo gedaan! Hou er rekening mee dat de datum van reservering minstens 4 dagen later moet zijn ivm de planning. 

Géén datakosten, 1 dagtarief

Vanaf het moment dat je online bent, betaal je geen datakosten. Je betaalt per dag €60 excl. all-in. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je verbruik. Zo kun je zorgeloos aan de slag!

Hoge snelheid, weinig vertraging

De snelheid ligt tussen de 150 en 450 mps. Dat is genoeg voor videobellen, het versturen van grote bestanden en probleemloos werken voor een paar personen.  Daarnaast zit er verbazend weinig vertraging op de lijn. De Starlink latency ligt rond de 20ms. 

Of neem direct contact op!

(+31) 085 489 1240

sales@aumatics.nl

Starlink by Aumatics, succesvol ingezet door:

Omroep Gelderland maakte met succes gebruik van Starlink
NOS maakte met succes gebruik van Starlink by Aumatics
NTR heeft met succes Starlink by AUmatics ingezet
NFGD maakte met succes gebruik van Starlink
Omroep Flevoland zette Starlink by Aumatics met succes in
Croon TBI zette met succes Starlink by Aumatics in
ConX zette met succes Starlink by Aumatics in.
Colors Events zette met succes Starlink by Aumatics in

Starlink by Aumatics. Ideaal voor:

Pinbetaling en kassa voor evenementen

4G is voor veel evenementen niet voldoende en niet betrouwbaar genoeg. Veel evenementen gingen je voor en zetten Starlink in voor probleemloos draadloos betalen met PIN. Ongeacht locatie. 

Werken of afstand in Europa

Starlink by Aumatics is ingezet in veel landen in de EU voor tijdelijke projecten en evenementen. Denk aan gebieden met slecht internet via 4G of voor evenementen op bijzondere locaties zoals de Mont Ventoux voor de Tour du ALS.

Uploaden en streamen vanaf afgelegen locaties

Correspondenten van landelijke en regionale omroepen hebben Starlink ingezet voor het uploaden van reportages en video’s. Zonder problemen of onderbrekeningen, waar dan ook in Europa.

Ongestoord werken in het buitengebied

Overal stabiel 4G voor ongestoord werken is in Nederland ook niet gegarandeerd. Starlink by Aumatics is met succes ingezet in havens, afgelegen productielocaties en de Tweede Maasvlakte. 

Starlink huren: het stappenplan

Overal snel internet zonder limiet

Zit je zonder internet voor jouw evenement of feest? Is 4G of 5G of een andere (tijdelijke) verbinding te duur of niet snel genoeg? Los het op met met Starlink tijdelijk internet. Ook op plekken met minder dekking is de snelheid van Starlink dik in orde. Daarnaast betaal je ongeacht je locatie niets voor data. Reserveer een Starlink set via het bovenstaande formulier of stel een vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees meer over Starlink

De huidige stand van zaken en de toekomst van Starlink

De huidige stand van zaken en de toekomst van Starlink

Eerder schreven wij een blog over de snelheid van Starlink internet en hoe die meer dan prima in orde was. Later schreven we over hoe de dekking van Starlink zich nu niet meer beperkt tot een enkele locatie, maar je de satelliet overal neer kan zetten voor slechts een...

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink krijgt een nieuwe optie voor klanten. Het satellietinternet is nu ook beschikbaar in de gehele EU, zonder dat de locatie gewijzigd hoeft te worden. Vóór mei 2022 kon Starlink alleen worden gebruikt in een vooraf aangegeven gebied. Dat is niet meer nodig,...

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

In een artikel van 30 augustus blijkt het testteam van het AD positief verrast over Starlink. De beloofde snelheid werd gehaald en de installatie was binnen no-time klaar voor gebruik. Starlink tijdelijk internet Starlink internet is bedoeld voor locaties die geen...

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners