IT Services > Starlink Nederland

Starlink Nederland

Starlink huren?
We got you covered!

Werkt Starlink in Nederland? Reken maar, vraag maar aan onze klanten. Snel internet voor jouw evenement, bedrijfsfeest of bij uitval is in 1 dag geregeld.

Binnen 30 minuten na aankomst opgezet door de IT-professionals van Aumatics, gunstig geprijsd. Snel internet via de satelliet is geen rocket science!

Dekking

Starlink biedt dekking in heel Nederland.

Snelheid

150-300 mbps in Nederland, met een maximum van 450 mbps.

Tarief

Standaard onboarding kosten  €49 per dag. (+ €150 borg)   

Starlink huren? Zo werkt dat!

Ophalen en brengen

Starlink halen en brengen wij in heel Nederland. Voor brengen rekenen wij €300 in een straal van 80km rond Aumatics (Zoetermeer). Daarbuiten is dat €450. Dit bedrag geldt ook voor ophalen. Installatie en instructie is inbegepen.  

Haal en breng je Starlink zelf bij ons? Dan vervallen bovenstaande kosten en zit je alleen vast aan een minimum huur van 2 dagen (€49/dag).

Snelle afspraak, snelle levering

Reserveer Starlink snel hieronder! Zo gedaan! En als het moet (en als het even kan) leveren we dezelfde dag of de dag daarop.

Ook in grote delen van Europa!

In grote delen van Europa heb je ook bereik. Onze Starlink-sets werken hier ook zonder problemen. Voor eenmalig €25 zet je Starlink neer waar je maar wil.

Extra maatwerk voor lange huurperiode

Starlink langere tijd nodig? Bijvoorbeeld bij een verhuizing of tijdelijk internet op een nieuwe vestiging? Geef gerust de periode aan, dan maken we een maatwerkprijs. 

Géén datakosten, 1 dagtarief

Vanaf het moment dat je online bent, betaal je geen datakosten. Je betaalt per dag €49 all-in. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je verbruik. Zo kun je zorgeloos aan de slag!

Snelheid van Starlink

De snelheid ligt tussen de 150 en 450 mps. Dat is genoeg voor videobellen, het versturen van grote bestanden en probleemloos werken voor een paar personen.  Daarnaast zit er verbazend weinig vertraging op de lijn. De Starlink latency ligt rond de 20ms. 

Starlink huren: het stappenplan

Aumatics neemt contact met mij op:

8 + 14 =

Of neem direct contact op!

(+31) 085 489 1240

sales@aumatics.nl

Overal snel internet zonder limiet

Zit je zonder internet voor jouw evenement of feest? Is 4G of 5G of een andere (tijdelijke) verbinding te duur of niet snel genoeg? Los het op met met Starlink tijdelijk internet. Ook op plekken met minder dekking is de snelheid van Starlink dik in orde. Daarnaast betaal je ongeacht je locatie niets voor data. Reserveer een Starlink set via het bovenstaande formulier of stel een vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees meer over Starlink

De huidige stand van zaken en de toekomst van Starlink

De huidige stand van zaken en de toekomst van Starlink

Eerder schreven wij een blog over de snelheid van Starlink internet en hoe die meer dan prima in orde was. Later schreven we over hoe de dekking van Starlink zich nu niet meer beperkt tot een enkele locatie, maar je de satelliet overal neer kan zetten voor slechts een...

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink krijgt een nieuwe optie voor klanten. Het satellietinternet is nu ook beschikbaar in de gehele EU, zonder dat de locatie gewijzigd hoeft te worden. Vóór mei 2022 kon Starlink alleen worden gebruikt in een vooraf aangegeven gebied. Dat is niet meer nodig,...

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

In een artikel van 30 augustus blijkt het testteam van het AD positief verrast over Starlink. De beloofde snelheid werd gehaald en de installatie was binnen no-time klaar voor gebruik. Starlink tijdelijk internet Starlink internet is bedoeld voor locaties die geen...

Onze teamspelers

Microsoft Gold partner Aumatics voor IT Zoetermeer
WatchGuard Gold Partner Aumatics
Palo Alto Partner
Fortinet Partner Aumatics Voor IT Security
Datto Solutions Partner bij Aumatics
Tenable Nessus IT Security van Aumatics
Solutions Partner Check Point van Aumatics
VEEAM Backup van Solution Partner Aumatics
Turbonomic ARM van Aumatics
Starlink huren? Aumatics helpt je.
Crowdstrike IT Security bij Aumatics
Pentera ASV van Aumatics