Aumatics IT Services.

Solution Partner

Voor maatwerk in Microsoft

Worden nieuwe software-oplossingen van Microsoft een-op-een ingepast in jouw organisatie? Grote kans dat je veel efficiency-voordelen misloopt. Iedere organisatie heeft zijn eigen IT-uitdagingen. En met een beetje maatwerk presteren Microsoft-toepassingen een stuk beter. Laat het gerust over aan Microsoft Gold Partner Aumatics!

Microsoft Gold Partner

Vertrouw op Aumatics als Microsoft Gold Partner.

Als Microsoft Gold Partner kennen wij de diepte en breedte van Microsoft-oplossingen. De kennis wordt doorlopend getoetst bij onze IT-engineers. Kennis over sneller en slimmer werken kan zo worden doorgegeven aan jou en je collega’s.

IT-partner, geen verkooppunt

Aumatics is niet de leverancier maar de IT Partner die naast jouw organisatie staat voor oplossingen met Microsoft.

IT Security is een continuproces

IT Security loopt als rode draad door al onze oplossingen om continuïteit in jouw organisatie te waarborgen. 

Voor toekomstgerichte IT

IT-oplossingen moeten doorlopend worden bijgewerkt. Nieuwe Microsoft toepassingen zijn direct beschikbaar voor ons als Gold Partner en zijn dus ook sneller bij jou.

Contractbeheer? Leave it to us

Wij houden het totaaloverzicht over alle Microsoft oplossingen en licenties. Zo krijg jij alles overzichtelijk op één factuur.

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

Windows 11 voor meer IT Security

Maatwerk-oplossing van begin tot eind voor jouw organisatie.

Met slimme integratie van Microsoft cloudoplossingen presteren IT-toepassingen een stuk beter. Wij bestuderen graagjouw bedrijfsnetwerk. Ontworpen en ingepast in jouw IT-omgeving, op basis van jouw wensen. Met klantvriendelijke support van gecertificeerde professionals. 

Wat we bieden in
samenwerking met Microsoft:

Aumatics Cloud Services

Onderhoud, IT Security en back-up van data doe je er niet zomaar bij. Voor de IT-professionals van Aumatics is het wel dagelijkse kost en dat heeft voordelen. Breng hosting onder bij Aumatics. Dan weet je je verzekerd van hoge uptime, deskundig beheer, monitoring, onderhoud voor al je data. Aumatics datacenters in Delft en Amsterdam bieden meerlaagse IT Security, gecombineerd met maximale bescherming van privacygevoelige data. ISO27001 gecertificeerd, met regelmatige AVG-audits. 

Azure Cloud Services

Wat draait er niet op een deskundig ingerichte Azure cloudomgeving? Office, mail, back-up, IT Security, hosting: leave it to us. Wij kennen Azure en koppelen jouw vraag aan de juiste cloudtoepassing. Veilig, beschikbaar en op maat gemaakt.

Microsoft 365

Flexibel online werken op kantoor en thuis. Het is de basis van Microsoft 365 en Aumatics is het startpunt hiervoor.  Deze cloudgebaseerde online werkplek combineert de vertrouwde Microsoft-software met de omgeving waarop het probleemloos draait. Op pc, laptop of mobiel. 

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

Wat wij schreven over Microsoft:

Verleng je Microsoft 365-licentie, vóór de prijsstijging

Verleng je Microsoft 365-licentie, vóór de prijsstijging

Gezien op de factuur? De prijzen voor Microsoft seat-based cloudservices zijn weer verhoogd. Heb je Microsoft 365 licenties of een andere licentie van Microsoft? Dan kun je de prijsstijging een jaar ontlopen. Op voorwaarde dat je al bestaande klant bent. Hoe dat zit?...

Microsoft: Upgraden = overstappen

Microsoft: Upgraden = overstappen

Op 13 december is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 10, versie 21H1. Dit was de laatste update voor Windows 10. Als het aan Microsoft ligt wordt de update gevolgd door een overstap naar Windows 11. Klinkt dat als veel meer dan een update? Dat is het...

Laat Windows 11 excelleren voor IT Security

Laat Windows 11 excelleren voor IT Security

Als het gaat om gebruiksgemak blijkt Windows 11 een schot in de roos van Microsoft. Maar anno 2022 moet het opboksen tegen alle bedreigingen op het gebied van IT Security. Hiervoor gaat Windows 11 de samenwerking aan met jouw hardware. Wat levert het je op en wat heb...

Macro’s staan vanaf nu uit. Goed nieuws voor jouw Cyber Security.

Macro’s staan vanaf nu uit. Goed nieuws voor jouw Cyber Security.

Alle macro’s die vanaf internet worden geopend in Office staan sinds deze maand standaard op uit. Een kleine verandering met goed nieuws voor jouw Cyber Security. Macro’s zijn handige tools in bestanden, die bepaalde taken en opdrachten automatisch uitvoeren. Je vindt...

Beter werken met Microsoft Azure: 3 voorbeelden

Beter werken met Microsoft Azure: 3 voorbeelden

Gewoon een Virtual machine toevoegen aan je bedrijfsnetwerk kan altijd nog. Wordt het tijd om over te stappen naar gemakkelijker werken, met een bedrijfsnetwerk in de cloud? Voor organisaties die zoeken naar IT Security op hoog niveau en schaalbaarheid: er is een...

Onze teamspelers

Microsoft Gold partner Aumatics voor IT Zoetermeer
WatchGuard Gold Partner Aumatics
Palo Alto Partner
Fortinet Partner Aumatics Voor IT Security
Datto Solutions Partner bij Aumatics
Tenable Nessus IT Security van Aumatics
Solutions Partner Check Point van Aumatics
VEEAM Backup van Solution Partner Aumatics
Turbonomic ARM van Aumatics
Starlink huren? Aumatics helpt je.
Crowdstrike IT Security bij Aumatics
Pentera ASV van Aumatics