Aumatics IT Services.

Solution Partner

Crowdstrike: pak de voorsprong met de marktleider in Cyber Security

Heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt bij de beveiliging van het bedrijfsnetwerk? Je bent niet de enige. Het aantal bedreigingen en de complexiteit vragen om een krachtiger antwoord. Met Crowdstrike van Aumatics pak je de voorsprong die je hard nodig hebt als IT-professional.

Crowdstrike IT Security bij Aumatics

De voordelen van Aumatics
als Crowdstrike Partner

Het aanbod van Crowdstrike is indrukwekkend. Zoveel oplossingen, termen en methodes. Onze vertaling? Crowdstrike heeft ongeacht de grootte van jouw onderneming een passende oplossing. Gewoon veilig, flexibel kunnen werken met Aumatics als aanspreekpunt, dankzij CrowdStrike oplossingen. Lees verder en vraag vrijblijvend om een demo.

De Crowdstrike Falcon Stack voor IT Security oplossingen

Voor iedere bedrijfsgrootte

Crowdstrike-producten zijn effectief vanwege de brede toepassing en de hoge kwaliteit. Hierdoor is Crowdstrike geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en omvang.

Cloud Native als tweede natuur

Alle oplossingen worden ontworpen voor gebruik in de cloud. Flexibel werken zonder zorgen is zo net zo vanzelfsprekend als veilig. 

Wereldwijd vertrouwen

Crowdstrike wordt als beste beoordeeld voor  Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR) en Endpoint Protection Platform (EPP). 

Detectie en neutralisatie

Crowdstrike analyseert grote hoeveelheden data over aanvallen en neutraliseert ze wereldwijd. Jouw bedrijfsnetwerk wordt tegelijkertijd bijgewerkt. 

Windows 11 voor meer IT Security

Denk je dat jouw onderneming beter bewapend kan worden tegen IT Security bedreigingen? Aumatics laat het je weten en kijkt vrijblijvend mee. Vraag ons gerust naar onze Crowdstrike-oplossingen voor:

 

  • Cloud Security
  • Endpoint Security & XDR
  • Identiteitsbeveiliging
  • Security & IT Operations
  • Risico-analyse
  • Monitoring en Support

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

Onderscheidend voor CrowdStrike

Crowdstrike Unified Platform

Afzonderlijke producten van Crowdstrike maken impact, maar geven je nog geen compleet overzicht en controle. Door Crowdstrike oplossingen met elkaar te laten samenwerken, bereik je dat wel. Door de Unified Platform Approach kent je netwerk geen zwakke plekken meer.

Innovatieve technologie

Dagelijks monitort Crowdstrike aanvallen om ze te neutraliseren, maar ook om ervan te leren. Die kennis wordt doorlopend gebruikt om Crowdstrike producten beter te maken. Aanvallen kunnen zo beter voorspeld en voorkomen. Mocht het nodig zijn, dan neutraliseert Crowdstrike bedreigingen. Binnen en buiten jouw netwerk.

Ongeziene reactietijd

Voor iedere bedreiging geldt: hoe sneller je erbij bent, hoe kleiner de kans dat een aanval tot onherstelbare schade leidt. Concreet: Crowdstrike probeert iedere (!) online aanval wereldwijd binnen 1 minuut te detecteren, vervolgens binnen 10 minuten klaar te zijn met analyse en aanpak, zodat binnen 60 minuten na de eerste detectie Crowdstrike de aanval de nek heeft omgedraaid. Klanten zitten op de eerste rij voor deze real-time kennis met het nieuwe CrowdStrike Message Center.

Staat jouw IT Security op de tocht?

Wacht het antwoord niet af.
Vraag naar een IT Security scan met Crowdstrike en ga over tot actie!