Aumatics IT Services.

Solution Partner

Tenable van Aumatics: totale controle begint met totaaloverzicht 

De scherpst mogelijke beveiliging van alles wat je waardevol is, begint met aandacht en inzicht. Het Vulnerability Management van Tenable haalt het onbekende boven. Laat nieuw licht schijnen over alle zwakke schakels in de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk en los het op in samenwerking met Aumatics. 

Microsoft Gold Partner

De voordelen van Aumatics
als Tenable Partner.

Nessus Technology van Tenable doorgrondt het bedrijfsnetwerk tot ongekende diepte en vergelijkt dat met een bijzonder grote database van alle bekende bedreigingen. In samenwerking met Aumatics Security officers breng je zo prioriteit aan en bescherm je waardevolle data. 

Gewapend tegen alle bedreigingen

Tenable scant het netwerk doorlopend en reageert op alle bekende én onbekende bedreigingen die net zijn uitgebracht. 

Snel op weg

Gelaagde installatie, lange procedures; niet nodig. Tenable oplossingen van Aumatics geven dezelfde dag nog inzichten.

Kennis is macht

Welke zwakheden op jouw netwerk hebben de hoogste prioriteit? Het overzichtelijke dashboard gaat het rijtje af voor je.

Meer efficiency voor OT Security

Aanvallers slaan jouw productieomgeving echt niet over. Tenable monitort en beveiligt kritische infracstructuur en productielijnen.

Windows 11 voor meer IT Security

De bewezen invloed van Tenable’s snelheid

Aumatics waardeert Tenable om de bijzonder snelle reactietijd. Wordt er ergens een bedreiging online gegooid om schade toe te brengen, dan is de kans groot dat dit voor het eerst op de radar bij Tenable verschijnt. Tenable heeft zo ruim 71.000 bedreigingen aan het licht gebracht. En opgelost. 

Wat we bieden in
samenwerking met Tenable:

IT Security

Doorstaat jouw bedrijfsnetwerk de vuurproef als het gaat om Cyber Security. Aumatics Security officers testen het met Tenable.io en overleggen de resultaten voor een plan van aanpak.

Netwerkbeheer

Het bedrijfsnetwerk analyseren is pas de eerste stap. Het veilig houden is een continuproces waar Aumatics jouw IT-afdeling graag mee helpt. 

OT Security

Vaak is de beveiliging van productielocaties nog niet op orde, terwijl ze wel van buitenaf te bereiken zijn. Aumatics zet Tenable in als poortwachter voor continuïteit bij alle operationele processen. 

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,