Servicedesk | Desktop Online | Systeem Status
DutchEnglish

Onze Diensten

Slimme IT-toepassingen voor duurzame groei

Effectieve IT-oplossingen zijn een investering in dienstverlening en continuïteit bij jouw organisatie. Maar one-size-fits-all bestaat niet in IT. Onze klanten bepalen het einddoel. Aumatics realiseert de oplossing. Aan de hand van de juiste techniek en de beste Solution Partners. Met korte lijnen tijdens de realisatie en royale ondersteuning na oplevering. 

Cyber Security

Cyber Security van Aumatics: beveiligd, beschermd, beheerd.

72%

Werknemers geven onbewust
bedrijfsinformatie door.

45%

Van de hackaanvallen
heeft een interne oorzaak.

+100%

Meldingen van datalekken
in het afgelopen jaar.

IT Security

Organisatie & Training

OT Security

Certificering

Cyber Security Scan

Aandacht voor Cyber Security is goed, maar misschien is de bedreiging al aanwezig op je bedrijfsnetwerk. Of twijfel je of je het hele speelveld overziet? Voor beide vraagstukken is er de Aumatics Security Scan. Wij maken al jouw IT-structuren zichtbaar. Daarnaast geven wij aan of er urgente bedreigingen zijn. Als het moet binnen een dag. Gericht op Cyber Security voor de lange termijn. Ook als bedrijfsgegevens worden verhandeld op het Dark Web, vertellen wij je dat. Uiteraard gekoppeld aan een plan van aanpak.

Organisatie & Training

IT Security bereik je niet alleen met technische middelen. Aumatics zorgt voor de kennis en techniek. Maar daar hebben we ook jouw collega’s voor nodig. Ongeveer de helft van alle aanvallen begint met verlies of diefstal van wachtwoorden. Gerichte training en instructie maakt organisaties weerbaar tegen aanvallen en voorkomt bedreigingen.

OT Security

OT Security beveiligt productielocaties en industriële processen tegen aanvallen. Steeds vaker zijn deze omgevingen verweven met IT-netwerken en andere online omgevingen. De Cyber Security staat dan nogal eens op de tocht. Kies voor OT Security van Aumatics als voorwaarde voor continuïteit en weerbaarheid.

Certificering

Klanten vragen om keiharde garanties dat gevoelige gegevens bij jou in goede handen zijn en de dienstverlening in orde is. Goede bedoelingen of geruststellende woorden? Daar nemen klanten geen genoegen meer mee. Laat Aumatics voor je spreken en breng IT-toepassen en -processen naar een hoger niveau voor een succesvol certificeringstraject.

IT Services

IT Services voor flexibel werken met toekomstperspectief.

8,6

Beoordeling. Whoohoo!

100+

Actieve klanten

2000+

Migraties naar Microsoft365

Cloud Services

Microsoft 365

Netwerkbeheer

Managed Services

Cloudservices en migratie

IT-engineers van Aumatics zijn thuis in iedere cloudomgeving. Zie het als een investering. Cloudservices vergroten mogelijkheden en maken het beheer van IT-toepassingen gemakkelijker. Op zoek naar een totaaloplossing voor de hele organisatie? Laat monitoring en het beheer van uw cloudomgeving over aan ons. Jouw IT-omgeving is in goede handen in onze ISO 27001 gecertificeerde datacenters.

Microsoft 365

Gemakkelijk en flexibel werken gaat het beste in de vertrouwde omgeving van Microsoft 365. Alle bekende Office-programma’s op uw laptop, mobiel of pc. Met op de achtergrond de zekerheid van back-up, support en de IT Security van vandaag de dag.

Klantvriendelijke regisseur van jouw IT-omgeving

IT-toepassingen blijven veilig en continu beschikbaar met slimme monitoring en IT Security van Aumatics. Op verzoek optimaliseren wij jouw bedrijfsnetwerk. Aan de hand van een toekomstgericht plan van aanpak, opgesteld in samenspraak. Maar als het moet ook pro-actief. Bijvoorbeeld bij een urgente dreiging of aanval. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Managed Services

Een stand-alone serverruimte is steeds vaker een risicofactor voor IT Security. Zeker met het toegenomen aantal aanvallen. De kans is groot dat jouw IT-engineers alle hulp kunnen gebruiken. De Managed Services van Aumatics vergroten de slagkracht én het kwaliteitsniveau van jouw bedrijfsvoering. Overzichtelijk weergegeven in een maandelijkse factuur. En heb je vragen? Stel ze aan onze klantvriendelijke Service Desk.

Maatwerk is onze standaard. Wij geloven in unieke oplossingen.

Collega’s, klanten, diensten en producten vormen de identiteit van een onderneming. Zijn jouw IT-toepassingen daar een weergave van? De IT-professionals van Aumatics ontwerpen, implementeren en beheren jouw IT-toepassingen, zodat jij de verwachtingen van klanten kan waarmaken en overtreffen.

Andere diensten

Starlink Verhuur

Heb je snel tijdelijk internet nodig? Wij verhuren meerdere Starlink-sets tegen een tarief van 49 EUR per dag. Dit zijn kleine schotels die je overal neer kan zetten. Ze maken vanzelf verbinding met de beste satelliet. All they need is power!

Lees meer

Phishingcampagne

Hoe goed ben jij voorbereid op extreem goed nagemaakte emails die je vragen om ergens op te klikken? En wat denk je van je collega’s? Weet jij waar je op moet letten? Wij vertellen je hier meer over in onze whitepaper en test hier ook jezelf.

Lees meer

Opzoek naar IT advies?

Als betrouwbare en professionele IT partner helpen we je graag verder!