Aumatics IT Services.

Over Aumatics

IT-partner die meedenkt.
Zodat jouw organisatie meegroeit.

Vanaf 2010 is ons doel klanten te ontzorgen met IT-diensten en oplossingen. Sinds die tijd hebben we tientallen klanten mogen verwelkomen. Grote en kleine organisaties, multinationals, non-profit en ondernemers. Onderling verschillend, maar met een sterke wens om met IT het werk efficiënter en effectiever te maken.

Er is nog een overeenkomst. Onze klanten blijven voor een jarenlange zakelijke relatie. Op die manier realiseren wij met IT-toepassingen en -diensten duurzame groei. Zonder zorgen over IT Security, klantvriendelijk ondersteund door onze Servicedesk. Dat is de aanpak die onze klanten verder helpt.

Is dit ook jouw aanpak? We pakken graag jouw IT-uitdaging op.

hallo,

Met de totstandkoming van nieuwe samenwerkingsverbanden, een voortdurend groeiende klantenkring en de noodzaak om te voldoen aan de strenge normen voor beveiliging en dienstverlening, heeft Aumatics besloten zich aan te sluiten bij de landelijk opererende ICT-dienstverlener genaamd hallo,.

Deze keuze komt na een grondig selectieproces tot stand en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen op het gebied van uiteenlopende ICT-oplossingen, inclusief aanvullende diensten die al worden aangeboden door hallo,.

Samen zullen we onze klanten bedienen vanuit negen locaties verspreid over Nederland, met een team van meer dan driehonderd deskundige professionals. hallo, is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510, wat getuigt van onze gezamenlijke toewijding aan beveiliging en kwaliteit.

Onze focus blijft sterk gericht op IT-cloud, beveiliging, en netwerkoplossingen, die we samen met hallo, verder zullen ontwikkelen. Aumatics zal haar activiteiten voortzetten vanuit Zoetermeer, met het huidige managementteam en met aanvullende operationele ondersteuning vanuit verschillende disciplines binnen hallo,.

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

Maak kennis met Aumatics

IT-uitdagingen zijn er om aangepakt te worden.

Rapporten lossen geen IT-problemen op. Dat doen onze IT-engineers wel. Zij onderzoeken de uitdaging, zoeken de juiste techniek en Solution Partner erbij en gaan aan de slag. De IT-engineer die de oplossing bedenkt, is bij Aumatics in de regel ook degene die de toepassing bespreekt en implementeert. Hierdoor bespaar je als klant vele uren consultancy en overdracht, bijvoorbeeld. Wij laten het eindresultaat wel voor ons spreken. 

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

De voordelen die IT biedt, kunnen meer dan ooit tegen je worden gebruikt door bijvoorbeeld hackers. Hou je het bij een eenmalige scan? Of moet jouw organisatie op ieder moment beveiligd zijn? Maak er beleid van met Vulnerability Mangement.

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Uiterlijk oktober 2024 moeten alle bedrijven voldoen aan de NIS2-richtlijn. Heeft die ook betrekking op jouw organisatie? De kans is groot, want de reikwijdte is een stuk groter dan zijn voorganger.

Is wachtwoorden opslaan niet jouw hobby? Zo kom je er vanaf.

Is wachtwoorden opslaan niet jouw hobby? Zo kom je er vanaf.

Encryptie is goede business tegenwoordig. Maar vooral hard nodig. Voor de bescherming van je wachtwoorden, bijvoorbeeld. Versleuteld wachtwoorden opslaan doe je met een wachtwoordmanager. Voor de veiligheid, maar er zijn nog 2 belangrijke redenen: voor de snelheid en gemak op het werk.

Liever een lege batterij dan gestolen data

Liever een lege batterij dan gestolen data

EDR, XDR; het lijkt op elkaar, maar onderling verschillen ze behoorlijk. Met Cortex XDR als voorbeeld leggen we je uit op welke manier XDR verder kijkt dan EDR.

Een IT-partner als kennishub voor slimmer werken en IT Security.

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert IT-toepassingen voor slimmer werken op deskundig beveiligde netwerken. Onze Solution Partners zetten ons op het goede spoor hiervoor. IT-kennis komt ons immers niet aanwaaien. Op onze beurt geven wij dat graag door aan jou.

Door de grote dynamiek in onze branche is het vergroten van IT-kennis een noodzakelijk continuproces. Aumatics investeert daarom ook doorlopend in programma’s voor certificering van onze Solution Partners. Zo weten onze klanten dat hun IT-toepassingen in goede handen zijn. En dat specifieke kennis van het product en leverancier hiervoor aan de basis staan.

Echt leuk werken in de IT doe je bij Aumatics!

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

IT probleem? Geen probleem!

Waar wij succesvolle projecten hebben afgerond:

SMC Nederland, klant van Aumatics
OT security
VDL, klant van Aumatics
OT security
OT security
OT security
OT security
Van Dorp, de technisch dienstverlener met het oog op de toekomst uit Zoetermeer