Aumatics IT Services.

Over Aumatics

hallo, IT-partner die meedenkt!

Vanaf 2010 is ons doel klanten te ontzorgen met IT-diensten en oplossingen. Sinds die tijd hebben we tientallen klanten mogen verwelkomen. Grote en kleine organisaties, multinationals, non-profit en ondernemers.

Onderling verschillend, maar met een sterke wens om met IT het werk efficiënter en effectiever te maken.

Er is nog een organisatie die dezelfde visie heeft.

Vanaf begin 2023 is Aumatics onderdeel van de landelijke IT-dienstverlener hallo, Samen kunnen we nog meer ambities waarmaken. Door de samenwerking blijven onze klanten verzekerd van een stabiele zakelijke relatie, met steeds meer mogelijkheden.

Op die manier realiseren wij met IT-toepassingen en -diensten duurzame groei. Zonder zorgen over IT Security, klantvriendelijk ondersteund door onze Servicedesk. Dat is de aanpak die onze klanten verder helpt.

Is dit ook jouw aanpak? We pakken graag jouw IT-uitdaging op.

 

hallo, synergievoordelen!

 

R

Nieuwe samenwerking

Door onze krachten te bundelen met hallo, krijgen we toegang tot nieuwe en veelbelovende samenwerkingsmogelijkheden. Dit stelt ons in staat om te profiteren van een groter netwerk van kennis. Hierdoor ontwikkelen we sneller innovatieve oplossingen. Die  kunnen ontwikkelen en kunnen aanbieden aan onze klanten.

R

Groeiende Klantenkring

In samenwerking met hallo, kunnen we een breder scala aan klanten bedienen. Hierdoor kunnen we onze diensten uitbreiden en onze bestaande klanten nog betere ondersteuning bieden.

R

Beveiligingsnormen

hallo, hecht (ook) een grote waarde aan beveiliging, zoals blijkt uit hun ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen. Dit betekent dat de gegevens en systemen van onze klanten nu nog beter beschermd zijn tegen bedreigingen en risico’s.

R

Dienstverleningseisen

Dankzij de samenwerking tussen Aumatics en hallo, kunnen we nu nog beter voldoen aan de groeiende eisen van onze klanten op het gebied van dienstverlening. Onze gezamenlijke inspanningen zullen leiden tot verbeterde servicekwaliteit en een breder scala aan diensten.

Min Height: auto

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

Maak kennis met Aumatics

IT-uitdagingen zijn er om aangepakt te worden.

Rapporten lossen geen IT-problemen op. Dat doen onze IT-engineers wel. Zij onderzoeken de uitdaging, zoeken de juiste techniek en Solution Partner erbij en gaan aan de slag. De IT-engineer die de oplossing bedenkt, is bij Aumatics in de regel ook degene die de toepassing bespreekt en implementeert. Hierdoor bespaar je als klant vele uren consultancy en overdracht, bijvoorbeeld. Wij laten het eindresultaat wel voor ons spreken. 

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.

Een IT-partner als kennishub voor slimmer werken en IT Security.

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert IT-toepassingen voor slimmer werken op deskundig beveiligde netwerken. Onze Solution Partners zetten ons op het goede spoor hiervoor. IT-kennis komt ons immers niet aanwaaien. Op onze beurt geven wij dat graag door aan jou.

Door de grote dynamiek in onze branche is het vergroten van IT-kennis een noodzakelijk continuproces. Aumatics investeert daarom ook doorlopend in programma’s voor certificering van onze Solution Partners. Zo weten onze klanten dat hun IT-toepassingen in goede handen zijn. En dat specifieke kennis van het product en leverancier hiervoor aan de basis staan.

Echt leuk werken in de IT doe je bij Aumatics!

IT probleem? Geen probleem!

Waar wij succesvolle projecten hebben afgerond:

SMC Nederland, klant van Aumatics
OT security
VDL, klant van Aumatics
OT security
OT security
OT security
OT security
Van Dorp, de technisch dienstverlener met het oog op de toekomst uit Zoetermeer