Aumatics IT Services.

Solution Partner

Cloudbeveiliging zonder uitzonderingen met Check Point

Totaaloverzicht ongeacht het aantal accounts, cloudprovider of type netwerk. Laat het over aan Check Point. Een gerenommeerde naam die Aumatics bewezen prestaties levert voor klanten in IT Security, met name voor cloudomgevingen.

Solutions Partner Check Point van Aumatics

Checkpoint: stevige reputatie met bewezen voordelen

Check Point is een geoliede machine als het gaat om het signaleren en bestrijden van online bedreigingen. Aumatics Security Officers geven hoog op over de kwaliteit van cyber security producten van Check Point. Niet voor niets vragen klanten soms specifiek naar producten van deze solution partner.    

Quantum Netwerkbeveiliging

Quantum Netwerkbeveiliging van Check Point voldoet aan de hoogste standaarden. Voor veeleisende beveiliging komen wij regelmatig uit bij Check Point.

Harmony Unified Security

Schakel gerust tussen bedrijfssoftware, browsers of apps. Check Point Harmony houdt de poort dicht, ongeacht device of type gebruiker.

Quantum Cloudguard

CloudGuard beveiligt niet alleen alle cloudtoepassingen, maar behoudt ook de netwerkprestaties.

Infinity-Vision

Totaaloverzicht is een voorwaarde om aanvallen op jouw bedrijfsnetwerk te voorkomen. Zet Infinity-Vision van Check Point in voor signalisatie en eenvoudiger beheer. 

Windows 11 voor meer IT Security

Kwaliteit staat voorop. Hoe Check Point ons helpt.

Maar liefst 22 keer zijn Check Point Network firewalls genoemd als beeldbepalend voor de markt in het Gartner Magic Quadrant. Dat betekent dat Check Point producten en diensten hoge kwaliteit bieden. Daarnaast geeft het aan dat Check Point een van de marktleiders is als het gaat om kennis en kunde. Aumatics maakt daar graag gebruik van.

Wat we bieden in
samenwerking met Microsoft:

IT Security

Niets ontgaat Check Point als het gaat om cloudomgevingen, dankzij de diepe integratie en het brede zicht van Check Point-toepassingen op jouw omgeving.

OT Security

Vertrouw op de ervaring en kennis van Check Point voor OT Security en houd de productieomgeving op gang en beschermd.

Azure Cloudservices

Check Point is de aangewezen partner voor beveiliging van Azure-omgevingen. Dat zeggen wij niet alleen, dat zegt Microsoft ook.

Ready for efficiency?

Snel aan de slag. Jouw ideale pakket.

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners