Solution Partner

Fortinet IT Security:
Snel op hoog niveau.

Je weet dat IT Security te lang onderbelicht is binnen jouw organisatie. Waar begin je? Neem contact op met ons. Dankzij ons partnership met Fortinet is jouw IT Security zo snel mogelijk op orde gebracht. Voor nu en in de toekomst.

Microsoft Gold Partner

Het startpunt voor duurzame IT security

Fortinet is vrijgevig met kennis over IT Security. Uiteraard aan ons aan partner. Maar wij delen dit op onze beurt graag met uw netwerkbeheerders en andere collega’s. De rijke database biedt volop trainingsmogelijkheden. Zo bouw je aan een groeimodel voor IT Security.

Overzicht in Fortinet-aanbod

Fortinet heeft een overzichtelijk ontwerp volgens de Cybersecurity Mesh Architecture (CSMA). Lage instap, voor maximaal overzicht en controle op korte termijn.

Snel wegwijs in IT Security

Waar zitten de zwakke plekken als het gaat om kennis over IT Security in jouw organisatie? Kennis over IT Security is in no-time op niveau met trainingen en handleidingen.

Cyber Security

Voor het MKB is Fortinet een uitstekende keuze door de lage instap voor Cyber Security. Wij richten de Fortinet-omgeving in voor maximaal overzicht en controle.  

Toekomstgericht

Door de slimme gelaagdheid van Fortinet-onderdelen leggen Aumatics IT Engineers een stevige basis, zodat dit kan worden uitgebouwd naar jouw wensen

Windows 11 voor meer IT Security

Praktisch en overzichtelijk

Fortinet voorkomt moeilijke termen, zodat jouw IT-professionals tot op detail snel overweg kunnen met de dashboards en de tools. Klaar voor de toekomst, zonder dat je afhankelijk blijft van externe hulptroepen.

Wat we bieden met de
security oplossingen van Fortinet:

IT Security

Hoge prestaties gecombineerd met een snelle start en relatie gunstig geprijsd. Wij laten je snel kennismaken met de Zero-trust beveiliging van Fortinet.

Netwerkbeheer

Een start is maar een start. Dagelijks komen nieuwe bedreigingen uit. Wij houden de beveiliging en de prestaties van jouw netwerken op niveau met Fortinet.

Cloudservices

Wij verzorgen graag jouw cloudnetwerk, maar wie beveiligt het? Met de inzet van Fortinet is jouw cloudomgeving veilig, zonder dat het ten koste gaat van de prestaties.

Ready to put ‘Security’ after ‘IT’?

Snel aan de slag met jouw ideale pakket.

Onze teamspelers

Microsoft Gold partner Aumatics voor IT Zoetermeer
WatchGuard Gold Partner Aumatics
Palo Alto Partner
Fortinet Partner Aumatics Voor IT Security
Datto Solutions Partner bij Aumatics
Tenable Nessus IT Security van Aumatics
Solutions Partner Check Point van Aumatics
VEEAM Backup van Solution Partner Aumatics
Turbonomic ARM van Aumatics
Starlink huren? Aumatics helpt je.
Crowdstrike IT Security bij Aumatics
Pentera ASV van Aumatics