Aumatics IT Services.

Nu werk je nog met de laptop. Wanneer gaat de laptop vóór jou werken?

Tikken op een toetsenbord is zo 2023. Tenminste, als we trendwatcher Richard van Hooijdonk mogen geloven. Bedenk je binnenkort opdrachten, die jouw laptop vervolgens oppakt? Op 16 november denkt hij er over na met alle gasten op de Aumatics Klantendag.

De toekomst van het zogenoemde ‘mind-thinking’ is wat dat betreft niet ver meer. In de gezondheidzorg wordt er al druk mee geexperimenteerd, met veelbelovende resulten. Prikkels kunnen worden omgevormd in simpele opdrachten voor bijvoorbeeld het aanzetten van het licht. Dit soort ontwikkelingen zijn intrigerend, maar roepen ook vragen op.

Op de agenda op 16 november: wel of niet doen?

Op de Aumatics Klantendag op 16 november slaan we ook het ethische gedeelte niet over. Gedachten moeten gedachten blijven, zal een veelgehoorde opvatting zijn.

Maar patienten met de ziekte ALS bijvoorbeeld zullen vooral reikhalzend uitkijken naar neurotransmitting. daar heel anders over denken. Na een tijdje raakt bij ALS-patiënten het spraakvermogen onherstelbaar beschadigd.

Soms op woordniveau

Maar dankzij neurotransmitting is er hoopgevend nieuws: in een experiment van de Universiteit van Texas werd deelnemers aan een experiment onder de CT-scanner gelegd. Onderzoekers konden zo in de helft van het aantal gevallen noteren waar de deelnemers aan dachten. Soms met de exacte woorden erbij.

Nogmaals: fascinerend. En een groot vraagstuk voor iedereen om te zorgen dat gedachten blijven waar ze zijn, als jij dat wil.

Denk mee!

Op 16 november snijdt Richard van Hooijdonk deze onderwerpen aan op de Aumatics Klantendag. Om ons en alle gasten aan het denken te zetten. Denk daarnaast ook Serious Gaming, leiderschap door robotica, het nieuwe leren, AI voor gezonde voeding en nieuwe vormen van IT Security.

Blijf bij in IT en lees onze blogs.

Aumatics IT Services.

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

De voordelen die IT biedt, kunnen meer dan ooit tegen je worden gebruikt door bijvoorbeeld hackers. Hou je het bij een eenmalige scan? Of moet jouw organisatie op ieder moment beveiligd zijn? Maak er beleid van met Vulnerability Mangement.