Aumatics IT Services.

POV, of een Proof of Value bewijst de meerwaarde van IBM Turbonomic voor het IT Management binnen jouw bedrijf. Het is de demo die laat zien waar de winst te halen is binnen jouw organisatie. Met jouw cloudapplicaties als onderwerp en alle verbeterpunten die naar voren komen.

Benieuwd hoe Turbonomic jouw IT-Management optimaliseert? We hebben veelvoorkomende vragen en antwoorden op een rij gezet voor je

Wat kan ik verwachten?

De IT Engineers van Aumatics gaan met jou in gesprek om de focus aan te brengen. Wat is het doel waarvoor je IBM Turbonomic wil inzetten? Wil je de kosten voor IT omlaag brengen? Wil je efficiëntie aanbrengen met je bestaande assets?

IBM Turbonomic stelt je in staat om direct de pijnpunten in de omgeving te tonen. Met een muisklik los je ze structureel op. Doorlopend en voor de lange termijn.

Wat levert het op?

‘Wat’ is moeilijk te zeggen, maar dát het iets oplevert is zo goed als zeker. De IT-afdeling die werkelijk alles uit de bestaande assets haalt, tegen de laagst mogelijke prijs en met volstrekt foutloos beheer, moeten wij nog tegenkomen. Als jij dat bent, druipen we stomverbaasd af 😉 IBM Turbonomic overziet 24/7 jouw IT-omgeving. Het corrigeert scheefgroei en overreach, toont per asset de kosten en besparingen en rapporteert structureel wat er waar beter kan.

Normaal gesproken is er één moment in het jaar waarop de IT-begroting wordt opgesteld. De hoogte van de begroting is deels afhankelijk van het prijsniveau van resources. Die kosten stijgen meestal, in ieder geval door inflatie. Maar dat betekent niet dat er besparingen te halen zijn, bijvoorbeeld door groter in te kopen of allocatie van assets. IBM Turbonomic houdt dit doorlopend bij en adviseert als je hierop kunt besparen. Voorspelling van ons is: waarschijnlijk kun je met minder af.

Wat is de looptijd?

Een Proof of Value die impact maakt, heeft 2 weken de tijd nodig. Dan kunnen we uitspraken doen over de belangrijkste winstpunten. Daarnaast is IBM Turbonomic dan tot in de haarvaten van het netwerk doorgedrongen. Zo kunnen we de beloften waarmaken voor de eventuele looptijd erna.

Wat heb ik ervoor nodig?

IT-ergenissen. Een platform waarop IT draait, zoals VMWare, Azure, AWS of een ander platform. Indien je een van deze gebeurtenissen ervaart is Turbonomics een goede uitkomst:

  • Trager werkende IT-resources.
  • Te veel foutmeldingen.
  • Kosten die de pan uit rijzen.
  • Tijdgebrek en personeelsgebrek bij IT.

Komt dit voor binnen jouw organisatie? Dan kan Turbonomic hierin tientallen procenten besparen.

Wat volgt er na een POV?

Jouw oordeel over de resultaten. De demo is vrijblijvend, zonder verplichtingen. Onze ervaring is dat de resultaten voor zich spreken. Maar dat laten we graag aan jou over.

Neem contact op met Aumatics! En plan een afspraak in voor een vrijblijvende verkenning van IBM Turbonomic voor jouw omgeving.