Ga terug

Waarom u zou moeten overstappen naar de Cloud

Aumatics wilt u laten zien dat overstappen naar de Cloud een hele interessante keuze kan zijn voor uw organisatie. Naast voordelen als het verhogen van de flexibiliteit van uw medewerkers en het doorvoeren van kostenbesparingen, zijn er nog meer voordelen te benoemen voor uw organisatie. Leest u mee?

 

 

Cloud

 

 

Locatie-onafhankelijk werken

Op kantoor werken aan een rapport, onderweg naar een meeting de laatste versie van een belangrijk voorstel nalopen en ‘s-avonds aan de keukentafel een presentatie voor morgen finetunen. Het kan allemaal in de Cloud. Bovendien beschikt iedereen over de laatste versie van een document. Uw medewerkers krijgen zo de mogelijkheid om hun tijd efficiënter in te delen en sneller te schakelen.

 

 

U bespaart op kosten

Met een Cloud-omgeving kunt u sneller inspelen op veranderingen binnen uw organisatie en maken grote eenmalige investeringen plaats voor maandelijks betalen naar gebruik. U hoeft namelijk niet meer uw hele ICT-infrastructuur op te zetten en te onderhouden.

 

 

Schaalbaarheid

Het aantal gebruikers met Cloud-gebaseerde applicaties is makkelijk aan te passen aan de behoefte van uw organisatie. Op deze manier is het heel eenvoudig om het aantal werkplekken naar beneden of naar boven af te stellen.

 

 

Met name voor snelgroeiende organisaties en organisaties met een wisselende werkdruk levert dit veel voordeel op. Zeker als u in een competitieve markt opereert kunt u hier winst behalen.

 

 

Veiligheid

Er zijn weinig kantoor omgevingen die zo goed worden beveiligd als uw gegevens in de Cloud. Bovendien kunt u heel eenvoudig bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden. U kunt zelfs bepalen wanneer en voor hoe lang iemand toegang heeft. Zo voorkomt u dat de verkeerde personen toegang hebben tot gevoelige informatie.

 

 

Automatische software updates

Het mooie van in de Cloud werken is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de laatste software updates. Dit wordt namelijk voor u geregeld.

 

 

Overstappen naar de Cloud

Wilt u als organisatie kunnen inspelen op een snel veranderende wereld dan is overstappen naar de Cloud een interessante keuze die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van uw bedrijfsactiviteiten. De wendbaarheid van uw organisatie bepaalt voor een groot deel hoe snel u kunt inspelen op trends binnen de markt en de mate van concurrentievoordeel die u kunt behalen.

 

 

Wat kan Aumatics voor u doen?

Aumatics heeft in de loop der jaren al vele kleine en grote organisaties gemigreerd van “on-premise” naar de Cloud. Bovendien zijn geen van deze organisaties teruggegaan naar een “on-premise” oplossing en ervaren de Cloud als iets dat ze al veel eerder hadden moeten doen.

 

 

Wilt u weten hoe Aumatics u kan helpen om efficiënter, veiliger en meer flexibel te kunnen werken met een overstap naar de Cloud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!