StarLink tijdelijk internet van Aumatics

STARLINK HUREN: Snel tijdelijk internet, zonder abonnement

Zit je zonder internetverbinding voor jouw evenement of feest? Is 4G of een andere (tijdelijke) verbinding te duur of niet snel genoeg? Los het op met met Starlink tijdelijk internet.

Binnen 30 minuten draadloos online, dankzij de baanbrekende innovatie van het Tesla-concern. 

Starlink heeft een downloadsnelheid tussen de 150 – 500 Mbps binnen Nederland. Hoge snelheden, die gebruikt kunnen worden op elk terrein. Hiermee kan jouw foodtruck of pinapparaat worden voorzien van internet. Zo heb je ook tijdens jouw feest of evenement internet.

Aumatics heeft internet van Star Link is opgezet in een half uur na aankomst. Waar dan ook in Nederland

Hoe werkt Starlink internet?

Direct weer verbinding via de satelliet van Tesla. Verzorgd door de IT-professionals van Aumatics. Wij leveren de Starlink set en sluiten het aan. Jouw wifi-device of kabel pluggen we in en klaar! Streamen maar. 

Zit je zonder internet?

Laat het weten hieronder; wij nemen direct contact op en rijden langs. Bekijk ook onze Veelgestelde vragen hieronder voor meer info over deze dienst en de voorwaarden.

Waarom Starlink voor jouw foodtruck of evenement?

Bij ons huur je de Starlink met een vast tarief per dag. het startarief voor ophalen en brengen is €120, excl. btw.

Het huurbedrag is €42 /per dag, excl. btw, met een minimum van 3 dagen.

Je betaalt dus niet per verbruikte MB’s of met een abonnement.  Dit zorgt ervoor dat het veel flexiber is en je bepaalt dus zelf hoeveel internet je nodig hebt. Leef je uit!

De IT experts van Aumatics installeren Starlink binnen 30 minuten op elke locatie. Daarna testen zij ook of alles werkt en of er nog eventuele vragen zijn.

Doordat Starlink in directe verbinding staat met de satelliet worden er snelheden gehaald tussen de 150 Mbps en 500 Mbps. Dit geldt voor heel Nederland, op voorwaarde dat Starlink buiten is neergezet met vrij zicht naar boven. 

Buiten, met zoveel mogelijk vrij zicht. Te veel gebouwen in de buurt of andere obstakels kunnen de snelheid verlagen. Starlink kan ook prima op een plat dak worden gezet.

Starlink tijdelijk internet
Ernest van Loon, Hoofd Mediatechniek en ICT Omroep Flevoland
Ernest van Loon, Hoofd Mediatechniek en ICT Omroep Flevoland
Read More
‘StarLink zorgde voor snel en gemakkelijk internet tijdens onze live-uitzending vanaf de Floriade 2022. Het is prima bevallen, de verbinding is dik in orde. Snel opgezet, goede service. Aanrader!’

VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR DE BESCHIKBAARHEID

Vanaf €48/dag, voorrijkosten €120

STARLINK TIJDELIJK INTERNET VAN AUMATICS FAQ

StarLink is het project van Tesla om op zoveel mogelijk plekken op aarde snel breedbandinternet mogelijk te maken. Hiervoor zijn de afgelopen jaren al honderden satellieten in de lucht geschoten. Het signaal hiervan wordt opgevangen door een satellietschotel. De satelliet van Starlink internet is verbonden met de router. De router sluiten wij aan op uw netwerk. Na het testen kunt u weer aan de slag.

In het StarLink-pakket wordt de satelliet geleverd, het statief en de adapter met de Wifi-router. Er komen dus twee snoeren uit de router; het netsnoer en de internetkabel. Da's alles! Meer informatie over StarLink vind je op de site van StarLink. 

Heb je vragen? De Skilled Servicedesk van Aumatics helpt je graag!

Ja, in Nederland is het bereik nu al voldoende (oktober 2021) en wordt de komende maanden verbeterd. Dit is wel afhankelijk van positie en vrij zicht. Tussen gebouwen is het ontvangst minder, maar nog wel mogelijk. Let wel dat de leveringsomvang 1 set is, voldoende om ongeveer 5 werkplekken te voorzien van internet. StarLink is dus geen oplossing voor een organisatie van 100 medewerkers. 

De snelheid van StarLink tijdelijk internet by Aumatics ligt in Nederland met vrij zicht tussen de 100 en 300Mbit/sec met een latency tussen de 20 en 40ms. Dit is genoeg voor het 'gewone' werk, voor het bekijken van video's en het versturen van bestanden. Het gelijktijdig voeren van meerdere videocalls kan gaan haperen bij verminderde beschikbaarheid.

Dat ligt eraan wat je StarLink tijdelijk internet wil. Vanuit de Randstad rijdt Aumatics met de StarLink kit naar de iedere plek van bestemming in Nederland. De voorrijdkosten zijn €112 euro. 

StarLink huren? Binnen 30 minuten na aankomst ben je online. De voorrijkosten en ophalen binnen Nederland zijn €240. Dit is inclusief deployment, het testen van de verbinding en instructie (5 min...) Het dagtarief is €48 p/dag, met een minimum van 3 dagen. Er zijn verder geen kosten voor de databundel. 

Ja! Je kan sinds Mei 2022 Starlink gebruiken in andere landen mits je een extra portabilityfee betaald van 25,-. Normaliter kon je Starlink vast stellen op één locatie, met de nieuwe portability optie is dit veranderd. Wil je meer weten over de nieuwe optie? Lees dan onze blog hierover.

#STARLINK LEESVOER