HUBSPOT VAN AUMATICS:
Laat CRM voor u werken.

Sales en marketing integreren in hoog tempo met elkaar. Data vanuit Sales, CRM, operations en klantenservice heeft pas meerwaarde met totaaloverzicht. 

Aumatics integreert HubSpot in uw organisatie, voor hoge kwaliteit leads en stevigere klantrelaties!

ecosysteem van hubs

HubSpot is opgebouwd uit een ecosysteem van oplossingen, hubs genaamd. Afhankelijk van het het type organisatie, de fase waarin u met uw organisatiedoelstellingen verkeert is er altijd wel een hub die past.

Wij zijn de experts in de HubSpot Sales Hub, dit houdt niet in dat wij niet kunnen helpen met implementeren van andere hubst

Marketing hub

Marketing software om u te helpen meer verkeer te genereren, meer bezoekers te converteren en complete inbound marketing campagnes op schaal te voeren.

Sales CRM Hub

CRM-software voor verkoop waarmee u meer inzicht krijgt in prospects, taken waaraan u een hekel hebt kunt automatiseren en sneller meer deals kunt sluiten.

Service Hub

Customer service software om u te helpen met klanten in contact te komen, hun verwachtingen te overtreffen en hen in promotors te veranderen die uw organisatie doen groeien.

CMS
Hub

Content management software die flexibel is voor marketeers, krachtig voor ontwikkelaars en klanten een gepersonaliseerde, veilige ervaring biedt.

GebruiKSGEMAK


Niemand wil z'n tijd verdoen met het begrijpen van software, of verdwalen in een doolhof van onduidelijke en onlogische stappen. Wij zorgen ervoor dat het CRM systeem optimaal is ingericht en gebruikersvriendelijk is.

PRECIES OP MAAT

De behoefte aan CRM functies wordt te vaak overschat, met als gevolg dat de meeste functies niet gebruikt worden. Wat eenvoudig had moeten zijn, wordt nodeloos ingewikkeld, zoals taken voor contactbeheer, verkoop, marketing of klantenservice.

naadloze integratie

Met onze diepe kennis van IT en de meest uiteenlopende software pakketen weten we als geen ander CRM te koppelen aan andere systemen. ERP, Boekhoudsoftware, Database, Microsoft Azure, is gesneden koek voor ons.

Waarom CRM?

Customer Relationship Management (CRM) helpt organisaties inzicht te krijgen in het gedrag van hun klanten en hun bedrijfsvoering hierop aan te passen om ervoor te zorgen dat klanten zo goed mogelijk worden bediend. Kort gezegd helpt CRM een organisatie om de waarde van zijn klanten te onderkennen en te profiteren van verbeterde klantrelaties. Hoe beter u uw klanten begrijpt, hoe beter u op hun behoeften kunt inspelen, hoe blijer de klant is en hoe meer business dit genereert.

Vanuit onze IT expertise hebben hier de beste beveiligingsmaatregelen aan toegevoegd zodat je optimaal beschermd bent tegen bijvoorbeeld virussen en phishing aanvallen.

Aumatics Moderne Werkplek Veilig Werken

 

Onze belangrijkste CRM diensten

CRM INTEGRATIE specialist

Met onze diepe kennis van IT en de meest uiteenlopende software pakketen weten we als geen ander CRM te koppelen aan andere systemen. ERP, Boekhoudsoftware, Database, Microsoft Azure, is gesneden koek voor ons.

HubSpot Sales Hub Onboarding

Onze experts zorgen voor de architectuur en configuratie van de Sales Hub, waardoor u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft om maximale waarde uit het platform te halen.

HubSpot Sales Hub Training & Change Management

Als HubSpot Solutions Partner kunnen we uw verkoopteam trainen om het maximale uit HubSpot Sales Hub te halen en te zorgen voor een soepele overgang.

Sales Content Creation

Van playbooks tot verkoopscripties, tot chatbotscripts, wij helpen om high-impact content te modelleren die spreekt tot de behoeften van de persona.

HubSpot CRM MigratiE

Heb je al een CRM maar kan het niet wat je wilt? Of is het niet eenvoudig in gebruik? We helpen je graag met het migreren naar het meest gebruikersvriendelijke platform: HubSpot.

Sales Enablement

Plan en implementeer een sales enablement strategie die sales in staat stelt om met de juiste tools, data en content consistent leads over de lijn te krijgen.

Sales Analytics

Verhoog de transparantie en efficiëntie van verkoopactiviteiten met analytische dashboards en rapportage van KPI's.

HubSpot Sales Operations Management

Zorg ervoor dat sales reps Sales Hub effectief gebruiken in de dagelijkse praktijk met voortdurende operationele ondersteuning van ons expert team.
"De jarenlange ervaring van de CRM experts van Aumatics met sales en marketing processen heeft er bij ons voor gezorgd dat we nu met plezier in CRM werken."
Moderne-Werkplek-3-Testimonial
Anita Wolfs
Manager Inside sales

Vraag en antwoord...

Natuurlijk! HubSpot CRM wordt door HubSpot zelf gebruikt, samen met vele andere grote organisaties. Er zijn nu veel tools en functies beschikbaar die inspelen op de specifieke uitdagingen van grotere organisaties.

Dat kunnen we zeker! We hebben dit al vele malen eerder gedaan met uitstekende resultaten. We zorgen ervoor dat alle velden, gegevens, contacten en objecten worden verplaatst, zodat je met Hubspot in een mum up en running bent.

Volgens de zakelijk review site G2 Crowd, is HubSpot een van de toonaangevende CRM-platforms – zo niet het beste. Vergeleken met andere systemen zoals Microsoft Dynamics 365, ZoHo en Pipedrive, heeft HubSpot de perfecte balans tussen functionaliteit, tools en gebruiksvriendelijkheid. En omdat het uw marketing, website, verkoop en service omspant, geeft het u de mogelijkheid om met een echte single-customer view te werken.

Dat kunnen we zeker! Onze consultants kunnen uw team trainen in alles van optimaal gebruik van de tool, verkoopmethodologie en het gebruik van sales content tot het sluiten van meer deals. We kunnen uw team ook laten zien hoe ze de HubSpot-tools tijdens het hele verkoopproces kunnen gebruiken – zoals sequenties, sjablonen en draaiboeken.

Dat doen we! We kunnen HubSpot-dashboards opzetten om te rapporteren over de verkoopactiviteiten in uw pijplijnen, zodat u over actuele gegevens beschikt om belangrijke beslissingen te nemen en de verkoopprestaties te verbeteren.

Wij bieden programma’s voor sales operations management, zoals het aansturen van nieuwe medewerkers met HubSpot – zodat u dat niet hoeft te doen!

Ja! Ons veelzijdige creatieve team kan alle sales content produceren die u nodig heeft: inclusief case studies, playbooks, sequenties en video.

het juiste CRM systeem

We helpen onze klanten met het uitwerken van de juiste CRM strategie, te koppelen aan de visie van de organisatie en het team te enthousiasmeren. 

Nieuwsgierig geworden hoe we dat doen, vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Of nog beter, neem telefonisch contact met ons op:
085 – 489 1240