Servicedesk | Desktop Online | Systeem Status
DutchEnglish

IT Services

Starlink huren?
We got you covered!

Werkt Starlink in Nederland? Reken maar, vraag maar aan onze klanten. Snel internet voor jouw evenement, bedrijfsfeest of bij uitval is in 1 dag geregeld.

Binnen 30 minuten na aankomst opgezet door de IT-professionals van Aumatics, gunstig geprijsd. Snel internet via de satelliet is geen rocket science!

Dekking

Starlink biedt dekking in heel Nederland.

Opzettijd

Zodra wij op locatie zijn ben jij binnen 30 minuten online!

Tarief

Standaard onboarding kosten waarna €49 per dag.

Snelheid

Starlink biedt uitstekende snelheid van 150-450 mbps

Ja, geen probleem dat Aumatics contact opneemt:

Of neem direct contact op!

(+31) 085 489 1240

sales@aumatics.nl

Starlink huren? Zo werkt dat!

Ophalen en brengen

Starlink halen en brengen wij in heel Nederland. Voor ophalen, brengen en installeren in een straal van 80km rond Aumatics (Den Haag) rekenen we €300. Daarbuiten is dat €450.

Haal en breng je Starlink zelf bij ons? Dan vervallen bovenstaande kosten en zit je alleen vast aan een minimum huur van 2 dagen (€49/dag).

Snelle afspraak, snelle levering

Reserveer Starlink snel hierboven! Zo gedaan! En als het moet (en als het even kan) leveren we dezelfde dag of de dag daarop.

Ook in grote delen van Europa!

In grote delen van Europa heb je ook bereik. Onze Starlink-sets werken hier ook zonder problemen. Voor €25 zet je Starlink neer waar je maar wil.

Extra voordelig vanaf 10 dagen

Starlink langere tijd nodig? Bijvoorbeeld bij een verhuizing? Bij huur vanaf 10 dagen bespaar je 50% op de voorrijkosten. Vanaf 21 dagen betaal je zelfs helemaal niets, buiten het dagtarief.

Géén datakosten, 1 dagtarief

Vanaf het moment dat je online bent, betaal je geen datakosten. Je betaalt per dag €49 all-in. Leef je uit!

Snelheid van Starlink

De snelheid ligt tussen de 150 en 450 mps. Dat is genoeg voor videobellen, het versturen van grote bestanden en probleemloos werken voor een paar personen.  Daarnaast zit er verbazend weinig vertraging op de lijn. De Starlink latency ligt rond de 20ms. 

Overal snel internet zonder limiet

Zit je zonder internet voor jouw evenement of feest? Is 4G of 5G of een andere (tijdelijke) verbinding te duur of niet snel genoeg? Los het op met met Starlink tijdelijk internet. Ook op plekken met minder dekking is de snelheid van Starlink dik in orde. Daarnaast betaal je ongeacht je locatie niets voor data. Lees hieronder meer over de flexibele huur van Starlink Nederland en stuur een bericht!

Starlink tijdelijk internet van Aumatics

Lees meer over Starlink

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink op de Mont Ventoux (en in heel de EU)

Starlink krijgt een nieuwe optie voor klanten. Het satellietinternet is nu ook beschikbaar in de gehele EU, zonder dat de locatie gewijzigd hoeft te worden. Vóór mei 2022 kon Starlink alleen worden gebruikt in een vooraf aangegeven gebied. Dat is niet meer nodig,...

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

In een artikel van 30 augustus blijkt het testteam van het AD positief verrast over Starlink. De beloofde snelheid werd gehaald en de installatie was binnen no-time klaar voor gebruik. Starlink tijdelijk internet Starlink internet is bedoeld voor locaties die geen...