Flyer
Bel

UW DATA BEVEILIGD TEGEN DIEFSTAL

Goede IT security is tegenwoordig van essentieel belang om succesvol te ondernemen. U en uw medewerkers moeten vandaag de dag altijd en overal en met elk soort apparaat toegang hebben tot de bedrijfsgegevens. Dat maakt uw IT-configuratie complex en mogelijk kwetsbaar voor cybercriminelen. Cyberbeveiliging is daarom een continu proces met als doel het zeker stellen van de bedrijfscontinuïteit en het voorkomen van schade.

De volgende applicaties beschermen uw data tegen diefstal

Intrusion Prevention Service (IPS)

IPS maakt gebruik van doorlopende bijgewerkte signatures om het verkeer op alle belangrijke protocollen te scannen om real-time beveiliging tegen netwerkbedreigingen te bieden, waaronder spyware, SQL-injecties, cross-site scripting en buffer-overflows.

Bescherming tegen kwaadaardige sites en botnets

Reputations enabled defense service – Een krachtige, cloud database die gebruikers beschermt tegen kwaadaardige sites en botnets, terwijl de overhead op webverwerking dramatisch wordt verminderd.

Threat Detection and Response

Threat Detection and Response – Een threat-intelligence die kan samenwerken met huidige beveiligingsmodellen om detectie, prioritering en onmiddellijke actie mogelijk te maken bij netwerk apparatuur en werkplekken.

Toegangcontrole

Application control – Toegang tot applicaties selectief toestaan, blokkeren of beperken op basis van de afdeling van een gebruiker, functietitel en tijd van de dag en vervolgens real-time zien wat er op uw netwerk en door wie wordt geopend.

Beschermd tegen virussen

Gateway Antivirus – Gebruikt doorlopende bijgewerkte signatures om bekende spyware, virussen, trojans, wormen, rogueware en gecombineerde bedreigingen te identificeren en te blokkeren – inclusief nieuwe varianten van bekende virussen. Tegelijkertijd volgt heuristische analyse om ervoor te zorgen dat onbekende virussen niet binnenglippen.

Real-time spam detectie

Spamblocker – Real-time spam detectie door middel van een cloud database. Vanwege de cloud oplossing is Spamblocker snel en effectief, het kan tot 4 miljard berichten per dag beoordelen.

Veilig voor geavanceerde aanvallen

APT Blocker maakt gebruik van een bekroonde next-gen geïsoleerde omgeving om de meest geavanceerde aanvallen te detecteren en te stoppen, waaronder ransomware, zero-day dreigingen en andere geavanceerde malware.

Geen gegevens verlies meer

Dataloss prevention – Deze service voorkomt onbedoeld of kwaadaardig gegevensverlies door tekst en algemene bestandstypen te scannen om gevoelige informatie te detecteren die het netwerk wilt verlaten.

Bel nu: 085 489 1240

En kies voor een gedegen IT Security!