Haal het maximale uit uw ICT-voorzieningen

U heeft gekozen voor de cloud, voor Office 365 bijvoorbeeld. De implementatie is afgerond en nu moeten uw medewerkers ermee gaan werken. Zijn ze er echter klaar voor? Gebruiken ze de onderdelen van bijvoorbeeld Office 365 op de juiste manier? Vullen de verschillende onderdelen van Office 365 uw organisatie aan? Gaat het nu beter? Efficiënter? Zijn uw gebruikers de ‘Happy Users’ die u voor ogen had toen u besloot de overstap te maken?

Adoptie door training

Door onze jarenlange ervaring met Office 365 en Cloud technologie maar ook met name in combinatie met onze kennis van bedrijfsprocessen, zijn we in staat u en uw medewerkers hiermee te helpen.

Dit doen we onder andere met op maat gemaakte trainingen maar ook met het begeleiden van uw medewerkers in het gebruik van Office 365.

Aumatics helpt

Hoe kan het anders? Slimmer? Efficiënter? Zodat uw organisatie zich kan toeleggen op haar core business en de processen optimaal verlopen. Aumatics helpt u hier graag mee. Samen groeien naar een optimale bedrijfsvoering waarbij Cloud Technologie ondersteunend is aan de bedrijfsprocessen.

 

Neem contact op