Een nieuwe benadering bij de strijd tegen interne bedreigingen

Het op de software van DTEX Systems gebaseerde AUBS-beveiligingsplatform van Aumatics, waarin technologie, informatie en diensten worden gecombineerd om geavanceerde bescherming te bieden tegen gebruikersbedreigingen. Het kost organisaties veel moeite om interne bedreigingen te bestrijden. Vaak kiezen ze voor zware oplossingen om gegevensverlies te voorkomen, maar die bieden geen inzicht in gebruikersgedrag en dat zorgt voor grote blinde vlekken. Sommige organisaties installeren systemen voor de analyse van gebruikersgedrag of SIEM-systemen (Security information and event management: beveiligingsinformatie en eventbeheer) om meer informatie te verkrijgen, maar die systemen hebben ook een kritiek zwak punt: de gegevens ervan.

Met ons AUBS-platform proberen we geen inzichten te halen uit gebrekkige bestaande gegevens, maar maken we interne bedreigingen juist zichtbaar op het punt dat zich het dichtst bij de gebruiker bevindt: het eindpunt. Het platform installeert een lichte gegevensverzamelaar om de activiteit van gebruikers te monitoren. Vervolgens gebruikt het die gegevens voor een unieke analyse met herkenning van meer dan 1000 bekende slechte gedragspatronen, vergelijking van de activiteit met de normale activiteit en stapeling van waarschuwingen om verdachte activiteiten te ontdekken. Door deze unieke combinatie verschaft AUBS betere informatie dan welke andere beveiligingstool ook die op dit moment op de markt te vinden is.

User behaviour
GEBRUIKERSGEDRAG

Op een geavanceerde manier gebruikersinformatie verzamelen om verdacht gedrag te detecteren.

Protect user experience
DE PRIVACY VAN DE GEBRUIKERS BESCHERMEN

Het beschermen van de privacy van de gebruikers met een vooraf bepaalde sleutelhouder.

Expert library
UITGEBREIDE BIBLIOTHEEK

AUBS herkent meer dan 5.000 bekende slechte gedragspatronen die zijn verzameld bij onderzoeken van de echte praktijk.

Alerts & hunts
OPSPOREN EN WAARSCHUWEN

Het dashboard van het AUBS-platform genereert gerichte waarschuwingen, zodat uw team snel wordt gewaarschuwd wanneer er sprake is van activiteiten met een hoog risico.

PRIJZEN EN PLANNEN AUBS-PLATFORM

Wij bieden drie verschillende configuraties die alle drie speciaal zijn ontworpen om aan bepaalde behoeften te voldoen. Dat varieert van een eenvoudig maar effectief plan voor alleen zichtbaarheid tot een volledig geïntegreerde en complete service. Vanaf 250 gebruikers.

SIGNAL

Zuivere zichtbaarheid

Signal biedt ongeëvenaarde gebruikerszichtbaarheid en informatie over gebruikersgedrag zonder de gebruikersinterface van het platform en zonder anonimisering, deskundige services en andere extra functies. De ultralichte gegevensverzamelaar van het AUBS-platform verschaft u een zichtbaarheid op en buiten het netwerk die u niet kunt verkrijgen op grond van logbestanden of SIEM-systemen. Dit is de beste manier om direct vanuit de bron zuivere gebruikerszichtbaarheid te creëren. U kunt deze gegevens invoeren in uw andere beveiligingssystemen, bijvoorbeeld uw platform voor analyse van gebruikersgedrag of uw SIEM-systeem, om de gegevens en waarschuwingen van het AUBS-platform op te nemen in uw huidige centrale systeem.

ENTERPRISE

Interface, dashboards en deskundigheid

Enterprise is de complete oplossing en omvat gebruikerszichtbaarheid, analyse van gebruikersgedrag, waarschuwingen en de hulp van deskundige analisten. Het begint allemaal met de eindpuntzichtbaarheid die u krijgt bij Signal dankzij onze lichte gegevensverzamelaar. Maar het Enterprise Plan bouwt daarop voort door alles uit die zichtbaarheid te halen, door de ruis weg te filteren en gerichte waarschuwingen te genereren op basis van analyse van het gebruikersgedrag en de vergelijking van dat gedrag met normaal gedrag. Daarnaast helpt een team analisten u om uw resultaten te beheren en te interpreteren, zodat uw eigen team niet wordt overweldigd door waarschuwingen en gegevens.

PLATINUM

De complete oplossing op maat

Platinum bouwt voort op Enterprise met naadloze integratie op maat in uw bestaande beveiligingssystemen. Platinum is de meest geavanceerde configuratie van het AUBS-platform voor ondernemingen die op zoek zijn naar een complete beveiligingsoplossing. Onze AUBS-deskundigen werken met u samen aan integratie op maat overeenkomstig uw specifieke beveiligingsbehoeften. Tevens krijgt u ondersteuning van het hoogste niveau en diepgaande analyses van waarschuwingen en de gebruikersactiviteit om de gebruikersbedreigingen te beoordelen.

Signal

 • Zichtbaarheid van gebruikers
 • Informatie over gebruikersgedrag

Vraag een offerte aan

Enterprise

 • Zichtbaarheid van gebruikers
 • Informatie over gebruikersgedrag
 • Waarschuwingen
 • Deskundige analyses

Vraag een offerte aan

Platinum

 • Zichtbaarheid van gebruikers
 • Informatie over gebruikersgedrag
 • Waarschuwingen
 • Deskundige analyses
 • Integratie op maat

Vraag een offerte aan