Aumatics Professional Services

Laat IT voor u werken

Aumatics biedt een breed portfolio aan professional services. Deze diensten zijn gericht op het optimaal inzetten van onze IT-diensten en deskundigheid ten behoeve van u als klant. Aumatics laat IT voor u werken. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Bij Aumatics werken specialisten in alle relevante ICT expertisegebieden. Daarnaast heeft Aumatics ervaren projectmanagers in huis. Hiermee is Aumatics in staat altijd een projectteam samen te stellen dat aansluit op de specifieke behoeften van u als klant en de vereisten vanuit het project. 

De wereld staat niet stil en daarom investeert Aumatics doorlopend in de ontwikkeling van haar medewerkers. Onze specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, scholen zich voortdurend bij en zijn allen gecertificeerd voor de IT middelen die wij leveren en voor u inzetten. Zo kunnen we u als klant actief ondersteunen nu, en in de toekomst. Samen groeien.

Shared Services Center

Het Shared Services Center (SSC) van Aumatics biedt diensten op het gebied van gebruikersondersteuning, monitoring en beheer.

Contentworker

Contentworker van Aumatics is een zeer slim Document Management Systeem (DMS) wat zorgt voor grip op al uw documenten, e-mails en afbeeldingen.

ICT Projecten

Implementatie van een nieuwe ICT-omgeving of van deelcomponenten vergt een solide aanpak. Immers, continuïteit van uw bedrijfsvoering is essentieel.

Training

De effectiviteit van ICT-diensten valt of staat bij de gebruiker.

IT Security

Goede cybersecurity is tegenwoordig van essentieel belang om succesvol te ondernemen.

Aumatics Cloud Diensten

Flexibel en betrouwbaar

Met de cloud diensten van Aumatics kiest u voor een oplossing die altijd en overal op een veilige manier beschikbaar is. Ontdek ook de voordelen van onze ‘cloud’ diensten:

  • geen hoge investering in hard- en software
  • betaal per maand naar rato van gebruik
  • snel en eenvoudig aanpasbaar
  • onderhoud en beheer uitbesteed
  • bedrijfszeker

De cloud diensten van Aumatics (Desktop Online, Hosted Applications, Virtual Private Server) worden geleverd vanuit onze ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Delft en Amsterdam. Uw data wordt veilig opgeslagen op deze locaties en blijft daarmee binnen de landsgrenzen. Tevens dienen de datacenters als back-up voorziening voor elkaar. Voor organisaties waar continuïteit van de IT-systemen essentieel is biedt dit een extra zekerheid. Bij uitval van een datacenter kan het andere datacenter functionaliteit geheel automatisch overnemen. U als klant merkt er niets van.

Voor meer informatie over onze datacenters: Aumatics datacenters 

Aumatics levert met Aumatics Office 365 en Azure ook public clouddiensten van Microsoft. Als Microsoft Gold partner heeft Aumatics de kennis in huis om met u mee te denken welke oplossing uw bedrijfsdoel optimaal ondersteunt. Uiteraard zou dit ook een hybride Cloud oplossing kunnen zijn.

Desktop Online

Met desktop online werken uw medewerkers altijd in dezelfde vertrouwde en veilige omgeving.

Office 365

Office 365 biedt een flexibele en schaalbare dienst om uw medewerkers altijd en overal de mogelijkheid te geven te werken met de Office applicaties van Microsoft.

Hosted Applications

Aumatics levert Exchange als ‘hosted’ dienst aan.

Virtual Private Server

Waarom nog zelf investeren in eigen servers? Een Virtual Private Server (VPS) in de ‘private cloud’ van Aumatics biedt vele voordelen.

Bedrijfstelefonie (VoIP)

Tegenwoordig is bellen via hetzelfde netwerk als waar uw computers op zijn aangesloten de normaalste zaak van de wereld.