Flyer
Bel

Een veilige oplossing die altijd beschikbaar is

Met de cloud diensten van Aumatics kiest u voor een oplossing die altijd en overal op een veilige manier beschikbaar is.

De cloud diensten van Aumatics (Desktop Online, Hosted Applications, Virtual Private Server) worden geleverd vanuit onze ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Delft en Amsterdam. Uw data wordt veilig opgeslagen op deze locaties en blijft daarmee binnen de landsgrenzen. Tevens dienen de datacenters als back-up voorziening voor elkaar. Voor organisaties waar continuïteit van de IT-systemen essentieel is biedt dit een extra zekerheid. Bij uitval van een datacenter kan het andere datacenter functionaliteit geheel automatisch overnemen. U als klant merkt er niets van.

Ontdek de voordelen van onze ‘cloud’ diensten:

Online Werkplek

  • Altijd en overal kunnen werken
  • Niet gebonden aan een vaste computer
  • Geen dure investeringen

Virtual Private Server

  • Bespaart investering in dure hardware
  • Server staat in goed beveiligd datacenter
  • Betaal per maand naar uw behoeftes

Hosted Applications

  • Eigen en nieuwe applicaties
  • Beveiliging met ‘state of the art’ firewalls
  • Aumatics verzorgt de back-up van uw data

Online Werkplek

Met onze Online Werkplek kunt u altijd en overal werken met de werkplek die u gewend bent. Dus ook thuis, onderweg, zelfs midden in de nacht en gedurende weekenden, dat is de flexibiliteit van het nieuwe werken. En dat is nog niet alles, u bent ook niet meer gebonden aan een vaste computer, u kunt bijna ieder device gebruiken wat u maar wilt, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding om toegang te verkrijgen tot uw online werkplek.
De Online Werkplek van Aumatics neemt u alle zorgen uit handen

Werken via de online werkplek van Aumatics maakt u dus zeer flexibel en onafhankelijk. Gebruikers kunnen alle software gebruiken die ze gewend zijn, ook bedrijfsspecifieke applicaties.
Door het werken in de Cloud is uw omgeving ook direct uitermate schaalbaar en dus zeer kostenefficiënt, immers, u hoeft niet te investeren in servers en licenties en Aumatics regelt al het beheer en onderhoud voor u.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) in de ‘private cloud’ van Aumatics biedt vele voordelen. Met een virtuele server bespaart u een investering in dure hardware, een eigen serverkast en -ruimte. U huurt een virtuele server die in de goed beveiligde datacenters van Aumatics operationeel is. En u betaalt per maand voor de capaciteit die uw organisatie op dat moment nodig heeft.

Verandert uw behoefte aan rekenkracht, geheugen en/of opslag? We passen het gelijk voor u aan.

Een VPS van Aumatics kunt u geheel naar eigen inzich inrichten. Met de Aumatics VPS is bovendien de continuiteit goed geregeld. De Private Cloud oplossing in combinatie met de VPS biedt u een betrouwbare, veilige maar vooral schaalbare en flexibele serveromgeving.

Hosted Applications

We begrijpen dat uw bedrijfsapplicaties essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering en zodanig optimaal beschikbaar moeten zijn. De gegevens die u nodig heeft en verwerkt met deze applicaties, zijn van onderscheidende waarde voor uw bedrijf. Met bovenstaande in ons achterhoofd zorgen we er daarom voor dat deze applicaties beschikbaar worden gesteld vanuit beveiligde ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Nederland. Optimale beveiliging met ‘state of the art’ firewalls en ingestelde toegangscontrole dragen verder bij aan deze beschikbaarheid.
Uiteraard verzorgen wij de back-up van uw data en bewaken we de functionaliteit met behulp van onze monitoring toepassing.

Lees hier onze blog over waarom u zou moeten overstappen naar de Cloud.