Blogs van Aumatics: Kennis delen voor de beste ICT-oplossing

LAATSTE BLOGS

HubSpot CRM Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

The HubSpot pause

Jaap houdt zich al jaren bezig met de implementatie van CRM systemen. Na afronding van projecten oogstte hij veel bedankjes en goede vriendschappen. Maar hij hoorde in zijn achterhoofd altijd een klein stemmetje dat het gemakkelijker en eenvoudiger moet kunnen. Tot hij HubSpot ontdekte.

Lees verder »
HubSpot Exchange integratie van Aumatics
HubSpot
Lennert Hut

HubSpot Exchange integratie: Aumatics regelde het in een half uur

Bij HubSpot denken de meesten al snel aan HubSpot CRM voor Sales, Marketing, Service en cms. Om het maximale uit HubSpot te kunnen halen is het van belang dat HubSpot ook nog eens werkt met een mailserver zoals Microsoft Exchange of Office365 mail. Dit is waar Aumatics zich als CRM partner zich onderscheid van een gemiddelde HubSpot partner. Wij hebben de kennis in huis om dit soort problemen snel op te lossen.

Lees verder »
Cyber security in goede handen met Nessus van Tenable
IT Security
Lennert Hut

U weet dat uw netwerk kwetsbaarheden heeft. Maar weet u waar?

Flashback naar vorig jaar. Gedwongen door corona verplichten veel organisaties hun werknemers om te gaan thuiswerken. Medewerkers pakten hun laptop of trokken de kabels uit de desktop en gingen thuis verder.

Tot dat moment werd het kantoornetwerk beschermd door centrale beveiligingssystemen. Maar hoe staat het met de cyber security, nu iedereen op een thuisnetwerk is aangesloten? En hoe is de beveiliging van de fysieke apparaten waar uw medewerkers op werken?

Lees verder »

Meer weten?

Heb je aan de hand van onze blogs vragen of wil je graag (verder) geïnformeerd worden? Stuur ons gerust een berichtje of neem telefonisch contact (085 489 1240) met ons op.