Aumatics actie-VPS
UW EIGEN SERVER ZONDER TE INVESTEREN

Een Virtual Private Server (VPS) in de ‘private cloud’ van Aumatics biedt vele voordelen. Met een virtuele server bespaart u een investering in dure hardware, een eigen serverkast en -ruimte. U huurt een virtuele server die in de goed beveiligde datacenters van Aumatics operationeel is. En u betaalt per maand voor de capaciteit die uw organisatie op dat moment nodig heeft.

Verandert uw behoefte aan rekenkracht, geheugen en/of opslag? We passen het gelijk voor u aan. Dus als u groeit, groeien wij gewoon met u mee.

Een Virtual Private Server van Aumatics kunt u geheel naar eigen inzicht inrichten. Met de Aumatics Virtual Private Server is bovendien de continuïteit goed geregeld. De Private Cloud oplossing in combinatie met de Aumatics Virtual Private Server biedt u een betrouwbare, veilige maar vooral schaalbare serveromgeving.

 

Actie aanbieding Virtueel Private Server

 

Wie is Aumatics

Wij zijn een ICT-dienstverlener die u ‘de klant’ daadwerkelijk centraal stelt. Onze doelstelling is om samen met u tot de meest efficiënte oplossingen te komen en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ons vertrekpunt is dat we altijd maatwerk leveren voor al uw ICT gerelateerde zaken. Dit betekent o.a. dat we als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied en deze innovatieve oplossingen adopteren om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar nog belangrijker is dat we op de hoogte zijn van de marktontwikkelingen binnen uw bedrijfstak. Want zonder die kennis kunnen we u niet adequaat adviseren.

 

Als u groeit, groeien wij mee

Neem contact met ons op als u samen met ons wilt groeien. Maak vrijblijvend een afspraak en bel naar 085 – 489 1240 of vul onderstaand formulier in.

</div