KEEPER WACHTWOORDMANAGER

Veilig en gemakkelijk:
TIJDELIJK 1 MAAND GRATIS!

Op de gemiddelde werkplek:

loggen collega's in, op veel applicaties en sites

gebruikt gemiddeld 80% dezelfde wachtwoorden op meerdere plekken*

tenminste, als je gemiddelde collega's hebt ūüėČ

Wat is bij jou schadebedrag als hackers alle wachtwoorden stelen?

Voorkom het met Keeper wachtwoordmanager.
Nu tijdelijk de eerste maand gratis!

Keeper wachtwoordmanager: gemakkelijk, maar vooral veiliger

Keeper zit ook in uw browser, maar dan afgesloten voor kwaadwillenden. De wachtwoordmanager ziet wanneer je wil inloggen op bekende sites en applicaties. 

Hoe werkt Keeper wachtwoordmanager?

  • Wil je inloggen in je browser, dan biedt Keeper wachtwoordmanager aan om dit vanuit de kluis in te vullen. De kluis gaat daarna weer dicht. Ook bij uitloggen of inactiviteit gaat de kluis dicht.¬†
  • Bij andere programma’s kun je met je hoofdwachtwoord inloggen en het bijbehorende wachtwoord plakken uit Keeper. Dat is alles!
  • Ieder wachtwoord is afzonderlijk beschermd met encryptie. Ook na diefstal van de database blijft deze encryptie actief.

wachtwoorden achter slot en grendel

Beveiligd met toonaangevende encryptie.

Alleen jij bepaalt de toegang

Met 1 wachtwoord.

GEWOON UIT JE BROWSER

Aangeboden als je ze nodig hebt.

NA PROEFPERIODE: vanaf ‚ā¨ 2,99 per maand, exclusief B.T.W.

de eerste maand gratis!

Keeper wachtwoordmanager bij Auamtics

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN.

We geven je graag meer informatie of een demo van de Keeper software om je zo de toegevoegde waarde te laten zien. 

Ook bij de implementatie en het beheer van de omgeving ondersteunen we je graag. 

Stuur ons gerust een mail voor de gratis demo van 1 maand van Keeper wachtwoordmanager. Of bel als je vooraf vragen hebt: 085  489 1240

Kom tegemoet aan eisen rond de AVG en GDPR

Voor elk cyberbeveiligingsframework, van NIST tot ISO en PCI tot HIPAA, is het traceren van toegang noodzakelijk, evenals toegang met minimale bevoegdheden en controlelogs. Keeper maakt op rollen gebaseerde controles en zichtbaarheid in gedeelde  aanmeldingsgegevens mogelijk. U kunt de toegangslogs tot de wachtwoordkluizen controleren omwille van de naleving of forensische redenen.

Met Keeper wachtwoordmanager hebben alleen medewerkers toegang tot die informatie die voor hen relevant is en waarbij auditing ge√Įntegreerd is. Zo wordt een grote stap gezet aan de eis vanuit de GDPR (AVG) wetgeving voor gedegen en passende ICT beveiligingsmaatregelen.¬†

Lekkerder werken met Keeper wachtwoordmanager

Voorkom dat werknemers tijd verspillen en gefrustreerd raken, en verwijder de behoefte voor hen om wachtwoorden te hergebruiken en onthouden. Keeper genereert sterke, willekeurige wachtwoorden en vult ze automatisch in voor gebruikers. De wachtwoordkluis, met een responsieve en intu√Įtieve interface, is beschikbaar voor werknemers vanaf elk apparaat en elke locatie. Alles wat Keeper doet is gericht op snelle toepassing door gebruikers en beveiliging. Keeper wordt gepubliceerd in 19 talen voor wereldwijd gebruik.

Zero knowledge architectuur

De applicatie is in basis opgezet dat noch zijzelf, noch een andere 3de partij toegang heeft tot de wachtwoorden die opgeslagen worden in de Keeper omgeving. De gegevens worden daar versleuteld met meerdere lagen van beveiling opgeslagen zodat je wachtwoorden altijd veilig zijn.

“Wachtwoordbeheeroplossingen voor ondernemingen kunnen helpen bij de beheersing van kosten en de realisatie van aantrekkelijke ROI

- Forrester

Twee-factor authenticatie en SSO

Keeper ondersteunt verschillende manieren van twee-factor authenticatie (2FA) ter bescherming van je wachtwoorden en kan centraal ingesteld worden voor de gehele organisatie. Daarnaast integreert Keeper met toonaangevende Single Sign On (SSO) oplossingen van onder andere optimaal thuiswerken, Microsoft Azure, ADFS, Okta, G Suite, etc. 

Breachwatch

Gestolen wachtwoorden worden op grote schaal verhandeld op het Dark Web, een omgeving waar hackers en cyber criminelen zeer actief zijn. Breachwatch van Keeper scant doorlopend alle Keeper kluizen op kwetsbaarheden vanuit het Dark Web om zo te voorkomen dat medewerkers een eerder gestolen of gelekt wachtwoord herbruiken. 

Staan uw gegevens op het dark web?

Vul het formulier in, dan plannen we direct een DarkWeb-scan in. U weet direct of de gegevens van u of uw collega’s worden aangeboden aan kwaadwillenden.¬†

Uiteraard denken wij vrijblijvend mee om de beveiliging van uw wachtwoorden te intensiveren. 

Of neem telefonisch contact op met Aumatics: 085 – 489 1240.