KEEPER WACHTWOORDMANAGER

genereert,
onthoudt,
en beveiligt je wachtwoorden.

*1 jaar + 3 maanden gratis!

Hoe werkt Keeper wachtwoordmanager?

Keeper zit in jouw browser, afgesloten voor de buitenwereld. 

  • De wachtwoordmanager ziet wanneer je wil inloggen op sites en applicaties.
  • Inlognaam en wachtwoord worden aangeboden.
  • Klik op ‘fill record’ en je bent ingelogd. Daarbuiten blijft Keeper op de achtergrond. 

Wil je bij je wachtwoorden? Dan kun je met je hoofdwachtwoord inloggen en jouw wachtwoorden beheren in de Vault. 

ONTHOU ALLEEN JE HOOFDWACHTWOORD

Niet meer iedere keer een nieuw wachtwoord onthouden. Keeper verzint de rest zelf. Je hoeft dus geen wachtwoorden meer te onderhouden met minimaal een hoofdletter / leesteken / cijfer of wat dan ook!

GEBRUIK KEEPER OOK VOOR AL JE PRIVÉ WACHTWOORDEN!

Privé en zakelijk lopen steeds meer door elkaar. Keeper bewaart ook jouw privé wachtwoorden. Sterker nog, dat raden we je aan! Zijn je wachtwoorden van thuis veilig, dan loopt je ook zakelijk geen risico. En je werkgever dus ook niet...

JE WACHTWOORDEN STAAN MET KEEPER ALTIJD achter slot en grendel

Beveiligd met toonaangevende encryptie (256-bit AES). Worden de gegevens gestolen? Dan blijven ze versleuteld.

VRAAG AAN EN ONTVANG EEN JAARLICENTIE + 3 MAANDEN GRATIS!

Vandaag nog al je wachtwoorden beveiligen? Snel downloaden, eenvoudig geïnstalleerd. 
Vul in en we mailen je de licentiecode!

Keeper wachtwoordmanager bij Auamtics

Bel Aumatics als je vragen hebt! We beantwoorden ze graag en vrijblijvend: 085 489  12 40.

Kom tegemoet aan eisen rond de AVG en GDPR

Voor elk cyberbeveiligingsframework, van NIST tot ISO en PCI tot HIPAA, is het traceren van toegang noodzakelijk, evenals toegang met minimale bevoegdheden en controlelogs. Keeper maakt op rollen gebaseerde controles en zichtbaarheid in gedeelde  aanmeldingsgegevens mogelijk. U kunt de toegangslogs tot de wachtwoordkluizen controleren omwille van de naleving of forensische redenen.

Met Keeper wachtwoordmanager hebben alleen medewerkers toegang tot die informatie die voor hen relevant is en waarbij auditing geïntegreerd is. Zo wordt een grote stap gezet aan de eis vanuit de GDPR (AVG) wetgeving voor gedegen en passende ICT beveiligingsmaatregelen. 

BETER werken met Keeper wachtwoordmanager.

Voorkom dat werknemers tijd verspillen en gefrustreerd raken, en verwijder de behoefte voor hen om wachtwoorden te hergebruiken en onthouden. Keeper genereert sterke, willekeurige wachtwoorden en vult ze automatisch in voor gebruikers. De wachtwoordkluis, met een responsieve en intuïtieve interface, is beschikbaar voor werknemers vanaf elk apparaat en elke locatie. Alles wat Keeper doet is gericht op snelle toepassing door gebruikers en beveiliging. Keeper wordt gepubliceerd in 19 talen voor wereldwijd gebruik. Ook in het Nederlands.

Alleen jij hebt toegang. Dankzij Zero knowledge architectuur.

De applicatie is in basis opgezet dat Keeper  noch een andere 3de partij toegang heeft tot de wachtwoorden die opgeslagen worden in de Keeper omgeving. De gegevens worden daar versleuteld met meerdere lagen van beveiling opgeslagen zodat je wachtwoorden altijd veilig zijn.

“Wachtwoordbeheeroplossingen voor ondernemingen kunnen helpen bij de beheersing van kosten en de realisatie van aantrekkelijke ROI

- Forrester

Twee-factor authenticatie en SSO

Keeper ondersteunt verschillende manieren van twee-factor authenticatie (2FA) ter bescherming van je wachtwoorden en kan centraal ingesteld worden voor de gehele organisatie. Daarnaast integreert Keeper met toonaangevende Single Sign On (SSO) oplossingen van onder andere optimaal thuiswerken, Microsoft Azure, ADFS, Okta, G Suite, etc. 

Breachwatch

Gestolen wachtwoorden worden op grote schaal verhandeld op het Dark Web, een omgeving waar hackers en cyber criminelen zeer actief zijn. Breachwatch van Keeper scant doorlopend alle Keeper kluizen op kwetsbaarheden vanuit het Dark Web om zo te voorkomen dat medewerkers een eerder gestolen of gelekt wachtwoord herbruiken. 

Staan uw gegevens op het dark web?

Vul het formulier in, dan plannen we direct een DarkWeb-scan in. U weet direct of de gegevens van u of uw collega’s worden aangeboden aan kwaadwillenden. 

Uiteraard denken wij vrijblijvend mee om de beveiliging van uw wachtwoorden te intensiveren. 

Of neem telefonisch contact op met Aumatics: 085 – 489 1240.