Aumatics IT Services.

Solution Partner

Is jouw netwerk ondoordringbaar?
Pentera vertelt het je.

Jouw netwerk is beveiligd met eigentijdse hardware en software. Maar wie controleert het? Wie velt het oordeel over de onvoorwaardelijke bescherming van jouw IT Security? Vraag Aumatics om een Security Scan met Pentera ASV (Automated Security Validation) en doorsta de meest ingenieuze en nieuwste aanvallen.

Het plan van aanpak voor de Pentera Security scan.

Misschien heb je een goede reden om zeker van je zaak te zijn als het gaat om de cyber security binnen jouw organisatie. Het kan ook dat het ‘slechts’ de bewering is van jouw hardwareleverancier. Aumatics beproeft alle systemen met een Security scan en een penetratietest van Pentera.

Zwakke plek? De Security scan vindt het

Aumatics zoekt met Pentera ASV alle mogelijkheden af om binnen te dringen in het netwerk. Met een plan van aanpak als reactie.

U

Realistisch beeld

Het bijhouden van alle online bedreigingen is een monsterklus. Pentera kent ze en simuleert ze, zodat wij zien of jouw cyber security in het gedrang komt na een Security scan.

=

Snel op weg

Pentera heeft niet veel tijd en inzet nodig om op volle sterke te werken. De resultaten van een penetratietest hebben wij binnen de kortste keren op jouw bureau liggen.

Groeimodel voor weerbaarheid

Voorkom ‘false positives’, verbeter de inrichting en krijg een duidelijker beeld van de noodzakelijke taken en verantwoordelijkheden rond cyber security.

Windows 11 voor meer IT Security

Beter beschermd. Op de plek waar het moet.

De vraag waar het allemaal om draait: komen wij binnen of niet met een penetratietest? Dit antwoord zet jou ook meteen op het spoor van de meest urgente zwakheden. Met een gestructureerd plan van aanpak lopen we alle prio’s af, totdat alle gaten zijn gedicht.

Aumatics IT Services, provided by Pentera ASV:

IT Security

Onze dienstverlening met Pentera garandeert een waarheidsgetrouw (en wellicht confronterend) beeld van het beveiligingsniveau. Geen nood. We hebben de kennis en Solutions Partners voor een duurzame oplossing.

OT Security

Productieomgevingen en kritische infrastructuur zijn steeds beter op afstand te benaderen. Handig, maar daarmee ook gemakkelijker binnen te dringen. Met Pentera ASV laat Aumatics zien of jouw OT Security op de tocht staat.

IT is co-creatie.

Maak kennis met onze Solution Partners

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,