Aumatics IT Services.

Het AD: ‘Snelheid van Starlink internet is prima in orde’

In een artikel van 30 augustus blijkt het testteam van het AD positief verrast over Starlink. De beloofde snelheid werd gehaald en de installatie was binnen no-time klaar voor gebruik.

Starlink tijdelijk internet

Starlink internet is bedoeld voor locaties die geen toegang hebben tot bekabeld internet. Zeker als dit tijdelijk is, is Starlink een uitkomst. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of een storing. Starlink blijkt in die gevallen een prima alternatief om weer snel aan de slag te kunnen.

Aumatics

Tijdelijk internet nodig voor jouw evenement of werk?

Starlink is het antwoord! Huur een set bij Aumatics voor snel internet, opgezet binnen 30 minuten na aankomst, zonder datalimiet.

Eerst veldtesten

Dat het met de snelheid wel goed zit, is ook de ervaring van de eerste klanten van Aumatics die gebruikmaken van StarLink by Aumatics. Momenteel zorgt StarLink by Aumatics voor internet op een industrieterrein in Duitsland. In de omgeving bleek mobiel internet niet stabiel genoeg en vanwege de ligging was bedraad internet ook geen optie. Starlink zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen nu wel via internet benaderd kunnen worden. 

Het internetsysteem met satellietschotel behaalde in de test van het AD 150Mbit downloadsnelheid en een uploadsnelheid van 20Mbit. Dat is genoeg om meerdere werkplekken te voorzien van hoge snelheid internet ook als dat zwaar wordt belast met videobellen, e.d.

StarLink internet ontvangt internet van satellieten die in de ruimte zijn gebracht door SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk.

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.