Wij zijn Aumatics

Wij zijn anders.
Wij zijn er voor jou.

Ons verhaal

Sinds onze start in 2010 hebben we als doel gesteld om onze klanten volledig te ontzorgen met de juiste IT diensten en klantgerichte houding. We zijn er voor onze klanten en zien onszelf graag als ICT partner en niet enkel als leverancier. Hierdoor denken en groeien we met onze klanten mee.

Door onze expertise weten we welke IT oplossingen het beste ingezet kunnen worden bij onze klanten. Hierdoor werken ze efficiënter, effectiever en kostenbesparend. We leveren niet enkel producten maar we leveren diensten. Beheerd. Zodat de klant er geen omkijken naar heeft.

We zetten ons met passie en betrokkenheid in voor onze klant, elke dag. We zijn pragmatisch, concreet en hebben een no-nonsense mentaliteit. We zijn anders, wij zijn Aumatics.

We zijn er voor onze klanten. Dat klinkt kort en afgezaagd, maar zo simpel is het wel. We geloven in een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak die de klant daadwerkelijk verder helpt. Geen dure consultants, dikke rapporten en magere resultaten. We houden het helder, simpel en begrijpelijk voor onze klanten tegen reële kosten. Zo zul je onze samenwerking ook ervaren.

ONZE KIJK OP WAT IT VOOR JOU KAN DOEN​

In deze snel veranderende IT wereld, volgen nieuwe technologieën elkaar in rap tempo op. Meer mogelijkheden, nieuwe manieren van samenwerken en verbeterde producten worden steeds sneller ter beschikking gesteld. Het betekent dat we bij Aumatics hier constant mee bezig zijn. Natuurlijk omdat we het leuk vinden. Als je immers iets leuk vindt, wordt je steeds beter en dat maakt ons stuk voor stuk tot de specialisten die we nu zijn. Met een diepgaande kennis van de producten en mogelijkheden die ze bieden zodat we deze kunnen vertalen naar oplossingen binnen jouw organisatie.

Het gaat niet om de techniek

Daarom gaan we verder dan anderen. We bekijken IT oplossingen vanuit het klantperspectief, niet enkel vanuit de techniek. Wat heeft de klant nu exact nodig? Hoe helpen bijvoorbeeld de producten van Microsoft 365 de klant nu echt? Hoe kunnen we jouw bedrijfsprocessen beter, sneller, efficiënter en kosteneffectief laten verlopen? Hoe werken je medewerkers nu nog beter, effectiever en ook prettiger samen? Inzet van IT als middel en niet als doel op zich. Zo zien wij het. Dat maakt ons anders.

Want dat is waar we in geloven. De vernieuwing moet niet enkel technologisch gedreven zijn. De nieuwe producten en IT diensten moeten jou als klant daadwerkelijk helpen. Iets significants toevoegen, verbeteren of optimaliseren.

Spreekt deze kijk op IT en manier van samenwerking je aan? Stuur ons gerust een bericht. We bespreken graag je uitdagingen en bekijken de mogelijkheden hoe we IT voor jou optimaal laten werken. 

Duidelijk, in heldere taal en vooral persoonlijk. Ons kantoor is ingericht voor samenwerking met een ruime open opzet waar we je graag ontvangen en laten kennismaken met het team. Kun je gelijk de sfeer en onze manier van werken ervaren.

Kennismaken

Stuur ons een bericht, dan maken we gewoon eens kennis. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240