ICT Vacature bij Aumatics

Werken in de ICT?

#teamworkalssuccesfactor

Werken als Ethical hacker? Welkom bij Aumatics

ICT system support engineer

De kennis hebben we, de klanten ook. In jouw rol als ICT System Support Engineer denk jij mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. Je helpt en zorgt er voor dat de klant wordt ontzorgd! 

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaarliggen afhankelijk van jouw kennis, ervaring en voorkeur, dus je kan direct aan de slag. 

Hoe je dat doet en met wie? Dát laten we graag aan jou over! Jij bent de expert dus bij ons krijg je alle professionele vrijheid en verantwoordelijkheid voor het realiseren van resultaten.

Wat ga je doen bij ons?

Samen met een fantastisch team adviseer je mooie MKB-organisaties tot grote klanten op het gebied van écht moderne cloudoplossingen en hun migratievraagstukken. De ene keer is dat een klein advocatenkantoor, de andere keer een groot drinkwaterbedrijf met 70 locaties.

Jij bent een ondernemende IT-pro die zijn of haar weg wel vindt. We worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

Als ICT System Engineer bij Aumatics werk je aan verschillende omgevingen van diverse klanten vanuit ons kantoor en op locatie bij onze klanten. Daarbij word je op de achtergrond ondersteund door je collega’s, allen gedreven IT professionals. Bij Aumatics krijg je alle ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied en op persoonlijk vlak. Jij krijgt de mogelijkheid om zelfstandig de systemen van onze klanten te beheren en bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de systemen. Je lost storingen op, voert onderhoud uit, implementeert vernieuwingen en werkt mee in projecten. Tevens lever je ondersteuning voor
onze klanten in de breedste zin van het woord.

Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de boventoon voert

Hebben we je al enthousiast gemaakt?

Wij bieden jou

 • Vrijheid gecombineerd met professionaliteit. De focus ligt bij ons op output en resultaat;
 • Je werktijden zijn flexibel, je werkt vanuit huis, op kantoor en soms bij de klant;
 • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en we dragen bij aan een goed pensioen;
 • Je krijgt ook een leaseauto, premium laptop en een bijdrage voor een mobiele telefoon;
 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden zoals MCSE 2012/2016 (een vereiste om te halen bij ons als je die certificering nog niet hebt);
 • Een baan als hobby! Dagelijks fruit, gezamenlijke lunch, teamuitjes en een sportvergoeding;
 • En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke IT Engineers als collega’s!
"Leuke klanten, gezellige uitjes en korte lijnen binnen de organisatie.
Bij Aumatics voel je de waardering voor wat je doet."
ICT Vacature bij Aumatics
Timo
ICT Engineer

Wat vragen we van jou

Jij hebt een sterke drive voor innovatie, je wil jouw kennis vergroten en verder ontwikkelen als ICT System Support Engineer. Dit maakt jou echt onmisbaar:

 1. Ervaring met o.a. Windows Server, AD, Citrix en Exchange;
 2. Kennis en ervaring met Microsoft 365 en Azure;
 3. Bekend met ITIL en in staat dit in je werk toe te passen;
 4. Kennis van SQL server (niet vereist, wel een pré);
 5. Hyper-V certificering (niet vereist, wel een pré);
 6. Goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal;
 7. 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

WAT AUMATICS ANDERS MAAKT ALS CLOUD SYSTEM INTEGRATOR

Bij Aumatics geen strakke protocollen of dwingende structuur. Wij halen onze energie uit de informele werksfeer, humor en enthousiasme. Nieuwe innovaties in de IT, producten en uitdagingen: ze intrigeren ons en ze zetten ons op het spoor voor écht eigentijdse oplossingen voor onze klanten.

Dat blijft niet onopgemerkt! We worden geprezen om onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

vrijheid

JIJ HOUDT VAN VRIJHEID GECOMBINEERD MET PROFESSIONALITEIT

Persoonlijk

WE GEVEN JE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET REALISEREN VAN RESULTATEN

Je baan als hobby

GEZAMENLIJKE LUNCH, TEAMUITJES EN EEN SPORTVERGOEDING​

Groei jij mee?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. We reageren snel op jouw sollicitatie.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust even contact op met Ed van Puffelen, directeur,  +31 (0)85 489 1240 of via het formulier hieronder.

Of nodig jezelf uit voor een (virtuele) kop koffie-afspraak met onze technisch specialist Ralf. Je kan hem bereiken op telefoonnummer +31 (0)85 489 1249. Hij vertelt je graag alles over deze functie.

Of bel met Jacco Valkenburg, Talent Acquisition Specialist, op 06-28257098 (ook via Whatsapp). Hoe beter geïnformeerd, hoe gemotiveerder jij kan besluiten om te solliciteren.

Werk je nu als zelfstandige?

Maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken? Maak dan de overstap naar Aumatics! Jouw ondernemerschap wordt in ons hechte team erg gewaardeerd.  

VERSTUUR JE SOLLICITATIE

ACQUISITIE DOOR WERVING- EN SELECTIEBUREAUS WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

• Bij sollicitatie ga je er mee akkoord dat er gebruik wordt gemaakt van social media
• Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure