ICT Vacature bij Aumatics

Werken in de ict?

#teamworkalssuccesfactor

Werken als Ethical hacker? Welkom bij Aumatics

Ben jij de missing link in ons team?

Wat Aumatics anders maakt is vrijheid en de wens om klanten echt te helpen met innovatieve IT-oplossingen. Ons succesformule daarin is teamwork. Professionele vrijheid zorgt ervoor dat jij de klant op de beste manier kan helpen. Door korte lijnen op de werkvloer los jij IT-vraagstukken effectief en efficiënt op.

Onze toppers

Ons team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers met ieder hun eigen kracht en specialiteit. Van Security-specialist tot en met de Skilled servicedesk. Zij zijn allemaal even belangrijk binnen Aumatics. 

Bij ons vervul je geen functie, maar een rol. Hoe deze rol er uit ziet heb je zelf in de hand. Ook krijg je alle ruimte om te groeien en naar je ideeën en initiatieven wordt geluisterd.

Zoek je een baan in de IT? Maak kennis met Aumatics!

Op ZOEK NAAR JOU!

Aumatics is op zoek naar ambitieuze, ondernemende en pragmatische nieuwe collega’s. Doordat de IT-branche elke dag in beweging is, is het meer dan logisch dat ook wij hard groeien.

Naast een leaseauto, laptop en sportvergoeding ga je ook mee op de leuke teamuitjes, de BBQ’s, staat er iedere dag vers fruit op je bureau en een heerlijke gezamenlijke lunch voor je klaar. 

Ben jij de missing link die wij zoeken? Bekijk hieronder onze vacatures en maak kennis met ons.

VACATURES

Teamlead Cloud Provider

Pak jij de verantwoordelijkheid voor de afstemming met collega's, voor de planning van projecten en het overzicht?

Senior cloud engineer (azure)

Wil jij werken aan cloudgebaseerde SD-WAN architectuur? Of een nieuwe Azure omgeving met een cloud-team?

Netwerk & security specialist

Kan jij plannen op stellen om ervoor te zorgen dat een computernetwerk of website niet geïnfiltreerd wordt?
"Leuke klanten, gezellige uitjes en korte lijnen binnen de organisatie.
Bij Aumatics voel je de waardering voor wat je doet."
ICT Vacature bij Aumatics
Timo
ICT Engineer

Microsoft 365 Consultant

Jij denkt mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. En jij helpt klanten workflows effectiever en efficiënter te maken.

Servicedesk medewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent geduldig, servicegericht en komt snel met een oplossing zodat de klant weer vlot aan het werk kan!

ICT System support engineer

In jouw rol denk jij mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. Daarnaast help en ontzorg jij ze!

Medior Cloud engineer (azure)

Wil jij werken aan cloudgebaseerde SD-WAN architectuur? Of een nieuwe Azure omgeving met een cloud-team?

Verkoop medewerker binnendienst

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het maken van offertes, overeenkomsten, contracten en alle administratieve werkzaamheden.

Staat jouW vacature er niet tussen?
Vul het formulier in voor EEN open sollicitatie!

Waarom Aumatics de x factor heeft!

Reageer je snel op onze ICT vacature? Onze klanten hebben gekozen om zich te laten ondersteunen door Aumatics om onze pragmatische en gedegen kennis van de geboden dienstverlening. We worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers.

Bij Aumatics heb je de kans om mee te groeien in een jonge, ambitieuze omgeving. Naast alle ambities borrelen we graag elke vrijdagmiddag in onze eigen Aumatics bar met pooltafel en racen we in onze echte Formule-1 stoel in competitie tegen anderen. Werken bij Aumatics is anders!

Microsoft NCE: wat moet ik ermee? Aumatics helpt.
Nieuws
Lennert Hut

5 x takeaway van Microsoft NCE

Microsoft past zijn licentiemodel aan voor zakelijke gebruikers. Vanaf 1 maart gaat de Microsoft NCE (New Commercial Experience) in. Niets doen kan zorgen voor flinke kostenstijging. De belangrijkste veranderingen op een rijtje.

Read More »