Ben jij onze nieuwe ICT Held?

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij het leukste ICT bedrijf van Den Haag? Bij Aumatics werk je samen met 21 andere écht leuke mensen aan veelzijdige en uitdagende projecten. Bij ons krijg je alle ruimte (en financiering) om door te groeien naar jouw ultieme helden-status! En naast een leaseauto, laptop en sportvergoeding ga je ook mee op de leuke teamuitjes, de BBQ’s en staat er iedere dag vers fruit op je bureau en staat er een heerlijke gezamenlijke lunch voor je klaar.

Wat ga jij als Netwerk & Security Specialist doen?

Als Netwerk & Security Specialist bij Aumatics kom je te werken in een dynamische omgeving waarin je zelfstandig kunt opereren. Daarbij word je ondersteund door gedreven collega’s. Je denkt mee, bent zelfstandig en proactief in je werkhouding. Je komt met ideeën en ziet mogelijkheden voor het doorvoeren van verbeteringen. Bij Aumatics krijg je alle ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied en op persoonlijk vlak. Dit doe je alleen maar ook samen met je collega’s door middel van bijvoorbeeld kennissessies. Je draagt mede zorg voor een perfect gedocumenteerde netwerkomgeving van Aumatics. Daarnaast los je 3e-lijns storingen op van onze klanten, voer je onderhoud uit en implementeer je vernieuwingen.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemer die zijn of haar weg wel vindt. Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken? Maak dan de overstap naar Aumatics. Jouw ondernemerschap wordt in ons hechte team erg gewaardeerd.

Verder heb je:

• Een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
• Minimaal HBO denk- en werkniveau;
• MCSE 2012/2016 gecertificeerd;
• CCNA of gelijkwaardige certificering is een pré;
• Kennis van OSPF en BSF, TCP/IP, Firewalls en SQL;
• Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engels is een pré);
• Commerciële skills om nieuwe kansen te creëren, constateren en te benutten;
• Daarnaast heb je een gezonde dosis humor, ben je ondernemend en heb je een absolute teamspirit.

Tevens bieden wij je:

• Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
• Interessante klantomgevingen en projecten;
• Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
• Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
• Sportvergoeding;
• Leuke teamuitjes en BBQ’s;
• Dagelijks fruit en uitgebreide gezamenlijke lunch;
• En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke collega’s!

Jij maakt impact. In jouw rol als Netwerk en Security Specialist denk jij mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. Jij zorgt er voor dat onze klanten een goed beveiligd netwerk hebben.”

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge, cultureel diverse, ondernemende club van 21 man, gevestigd in Den Haag. Wij maken bedrijven succesvoller door de inzet van ICT. Samen groeien is ons motto. We hebben veel ideeën over de toekomst en die delen we graag. Wat ons verbindt is ondernemerschap en de wens om klanten echt te helpen. Wij werken niet voor een specifieke branche of segment, dus wij hebben vele diverse klanten wat elke dag anders maakt.

 

Waarom Aumatics de X factor heeft!

Bij Aumatics heb je de kans om mee te groeien in een jonge, ambitieuze omgeving. Je bent bij ons geen nummer. Bij ons vervul je geen functie, maar een rol. Hoe deze rol er uit ziet heb je zelf in de hand. Je kan je ondernemerschap volledig kwijt, terwijl je toch van de charme van een dienstverband kan genieten. Naast alle ambities borrelen we graag elke vrijdagmiddag in onze eigen Aumatics bar.

Kom jij bij ons op de koffie?

Kom eens praten bij ons op kantoor! Neem contact op met Nicole Huisman door het formulier hieronder in te vullen.

Vul hieronder je gegevens in.


Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld!