Ben jij onze nieuwe ICT Held?

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij het leukste ICT bedrijf van Den Haag? Bij Aumatics werk je samen met 21 andere écht leuke mensen aan veelzijdige en uitdagende projecten. Bij ons krijg je alle ruimte (en financiering) om door te groeien naar jouw ultieme helden-status! En naast een leaseauto, laptop en sportvergoeding ga je ook mee op de leuke teamuitjes, de BBQ’s en staat er iedere dag vers fruit op je bureau en staat er een heerlijke gezamenlijke lunch voor je klaar.

Wat ga jij als Microsoft Office 365 Consultant doen?

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaar liggen, dus je kan direct naar de klant. Samen met de klant ga je in gesprek over de uitdagingen die zij hebben. Met jouw kennis van Microsoft Office 365 kun jij functionele oplossingen aandragen, die de business beter, goedkoper, slimmer en effectiever maken. Dit kunnen functies, applicaties, koppelingen of bijvoorbeeld migraties zijn. Nadat de requirements met de klant zijn afgestemd, kom je terug op kantoor in Den Haag, waar een team van specialisten voor je klaar staat. Samen met de architecten en lead consultant werk je jouw ontwerp uit en richt je je oplossingen in. Vervolgens leid je de migraties bij de klant en geef je trainingen aan eindgebruikers waar nodig.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemer die zijn of haar weg wel vindt. Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken? Maak dan de overstap naar Aumatics. Jouw ondernemerschap wordt in ons hechte team erg gewaardeerd.

Verder heb je:

• Een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Kennis van de mogelijkheden van Office 365 (gecertificeerd) en weet je de verschillende onderdelen te connecten met de netwerkomgeving van de klant;
• Een oplossingsgerichte werkwijze, kun je op hoog niveau meedenken en ben je adviesvaardig;
• Commerciële skills om nieuwe kansen te creëren, constateren en te benutten.
• Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift (Engels is een pré).

Tevens bieden wij je:

• Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
• Interessante klantomgevingen en projecten;
• Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
• Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
• Sportvergoeding;
• Leuke teamuitjes en BBQ’s;
• Dagelijks fruit en uitgebreide gezamenlijke lunch;
• En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke collega’s!

Jij maakt impact. In jouw rol als Microsoft Office 365 Consultant denk jij mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. Jij helpt klanten workflows effectiever en efficiënter te maken. Hoe je dat doet? Dát laten we graag aan jou over!”

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge, cultureel diverse, ondernemende club van 21 man, gevestigd in Den Haag. Wij maken bedrijven succesvoller door de inzet van ICT. Samen groeien is ons motto. We hebben veel ideeën over de toekomst en die delen we graag. Wat ons verbindt is ondernemerschap en de wens om klanten echt te helpen. Wij werken niet voor een specifieke branche of segment, dus wij hebben vele diverse klanten wat elke dag anders maakt.

 

Waarom Aumatics de X factor heeft!

Bij Aumatics heb je de kans om mee te groeien in een jonge, ambitieuze omgeving. Je bent bij ons geen nummer. Bij ons vervul je geen functie, maar een rol. Hoe deze rol er uit ziet heb je zelf in de hand. Je kan je ondernemerschap volledig kwijt, terwijl je toch van de charme van een dienstverband kan genieten. Naast alle ambities borrelen we graag elke vrijdagmiddag in onze eigen Aumatics bar.

Kom jij bij ons op de koffie?

Kom eens praten bij ons op kantoor! Neem contact op met Nicole Huisman door het formulier hieronder in te vullen.

Vul hieronder je gegevens in.


Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld!