Ben jij onze nieuwe ICT Held?

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij het leukste ICT bedrijf van Den Haag? Bij Aumatics werk je samen met 21 andere écht leuke mensen aan veelzijdige en uitdagende projecten. Bij ons krijg je alle ruimte (en financiering) om door te groeien naar jouw ultieme helden-status! En naast een leaseauto, laptop en sportvergoeding ga je ook mee op de leuke teamuitjes, de BBQ’s en staat er iedere dag vers fruit op je bureau en staat er een heerlijke gezamenlijke lunch voor je klaar.

Wat ga jij doen als Microsoft Azure Cloud Consultant?

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaar liggen, dus je kan direct aan de slag. Samen met de klant ga je in gesprek over verschillende migratievraagstukken. Deze vraagstukken beantwoord en vertaal je naar een roadmap. Aan jou om de klant te adviseren over de clouddienstverlening die wij vanuit Aumatics kunnen bieden. Jouw kennis van Microsoft Azure en ervaring met Cloudprojecten in diverse omgevingen komt hierbij goed van pas. Met de requirements van de klant kom je terug naar kantoor in Den Haag. Hier maak je in samenwerking met het team een architectuurontwerp en de daarbij behorende functionele en technische designs. Deze implementeer je vervolgens als team bij de klant. Indien nodig geef je functionele uitleg bijvoorbeeld door workshops aan de eindklant. Bedrijven krijgen een ware uplift naarmate jij er vaker komt.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemer die zijn of haar weg wel vindt. Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken? Maak dan de overstap naar Aumatics. Jouw ondernemerschap wordt in ons hechte team erg gewaardeerd.

Verder heb je:

• Een paar jaar ervaring opgedaan met Azure/Cloudprojecten;
• Minimaal hbo werk- en denkniveau;
• Ruime ervaring met Cloudconcepten en virtualisatie (VMWare, Hyper-V);
• Kennis van en ervaring met Team Foundation Server, consolidatie, compliancy (security), Visual Studio, VSTS, IAAS, OTAP;
• Een oplossingsgerichte werkwijze, je kunt op hoog niveau meedenken en bent adviesvaardig;
• Commerciële skills om nieuwe kansen te creëren, constateren en te benutten;
• Minimaal 1 Microsoft certificaat: 70-533: Impl. Azure Infrastructure Solutions (pré);
• Ervaring in een DevOps omgeving met continuous deployment (pre);
• Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift (Engels is een pré).

Tevens bieden wij je:

• Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
• Interessante klantomgevingen en projecten;
• Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
• Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
• Sportvergoeding;
• Leuke teamuitjes en BBQ’s;
• Dagelijks fruit en uitgebreide gezamenlijke lunch;
• En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke collega’s!

“Jij maakt impactIn jouw rol als Microsoft Azure Consultant adviseer jij klanten op het gebied van cloudoplossingen en beantwoord je migratievraagstukken. Hoe je dat doet? Dát laten we graag aan jou over!”

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge, cultureel diverse, ondernemende club van 21 man, gevestigd in Den Haag. Wij maken bedrijven succesvoller door de inzet van ICT. Samen groeien is ons motto. We hebben veel ideeën over de toekomst en die delen we graag. Wat ons verbindt is ondernemerschap en de wens om klanten echt te helpen. Wij werken niet voor een specifieke branche of segment, dus wij hebben vele diverse klanten wat elke dag anders maakt.

 

Waarom Aumatics de X factor heeft!

Bij Aumatics heb je de kans om mee te groeien in een jonge, ambitieuze omgeving. Je bent bij ons geen nummer. Bij ons vervul je geen functie, maar een rol. Hoe deze rol er uit ziet heb je zelf in de hand. Je kan je ondernemerschap volledig kwijt, terwijl je toch van de charme van een dienstverband kan genieten. Naast alle ambities borrelen we graag elke vrijdagmiddag in onze eigen Aumatics bar.

Kom jij bij ons op de koffie?

Kom eens praten bij ons op kantoor! Neem contact op met Nicole Huisman door het formulier hieronder in te vullen.

Vul hieronder je gegevens in.


Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld!