We ontwerpen

We ontwerpen

Welke oplossing nu het beste bij je past, is misschien niet direct vanaf het begin duidelijk voor je. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden. Daarnaast ben je bezig met je eigen bedrijfsvoering waar IT zeker een belangrijk onderdeel van is. Daarom zijn we graag je IT partner die meedenkt met je en gaat voor de beste IT oplossing.

Of dat nu voor wat betreft de moderne werkplek is of voor een complete Private Cloud oplossing in onze datacenters of Microsoft Azure, samen komen we tot de beste oplossing die we vervolgens zo ontwerpen dat hij naadloos past binnen je organisatie en bedrijfsprocessen.

Het gaat immers om het ondersteunen van je bedrijfsprocessen, niet de techniek. Daarom verdiepen we ons in je bedrijf, je uitdagingen en wensen. Zodat we niet alleen in de ontwerp fase maar ook tijdens de implementatie- en de beheerfase weten wat belangrijk voor je is. 

 

De beste Cloud oplossing

Volledig in de cloud of “on premise” of misschien een combinatie van de twee, wat we dan weer een hybrid cloud noemen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen welke oplossing het beste past bij jouw organisatie. 

We denken dan ook graag met je mee. Dit begint al tijdens de intake en advies fase. Welke “problemen” probeer je op te lossen? Dat wil je bereiken? Dat zijn de vragen die beantwoord moeten worden en waar we in de ontwerpfase ons op richten.

Uiteindelijk zien wij de IT als bouwblokken en met deze blokken kunnen we innovatieve IT oplossingen voor je ontwerpen. Die de dan ook weer voor je beheren en beveiligen uiteraard.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240