We bouwen

We bouwen

Met een gedegen ontwerp als fundament, bouwen we de juiste IT omgeving voor je organisatie met als doel dat je er ook daadwerkelijk op vooruit gaat. De nieuwe oplossing biedt meer, is vlotter, moderner en helpt je als organisatie ook echt verder. Met dit in het achterhoofd is je omgeving ontworpen en zo wordt hij opgebouwd.

Je nieuwe omgeving kan bestaan uit een oplossing geheel in de cloud, bijvoorbeeld in Microsoft Azure maar een hybride vorm met een deel van de IT omgeving nog op locatie of in één van onze Nederlandse datacenters wat uiteraard ook mogelijk is. Voor de werkplekken bieden we oplossingen gebaseerd op Microsoft 365 en Citrix, afhankelijk welke het beste past binnen je organisatie.

Tijdens het opbouwen van de omgeving voeren we de werkzaamheden zo veel als mogelijk op de achtergrond uit om de continuïteit van je organisatie zo min mogelijk te verstoren. Ook tijdens de migratie maken we gebruik van geavanceerde software om bijvoorbeeld de gebruikers en hun gegevens op de achtergrond naar Microsoft 365 te migreren.

Zeker als het de Moderne Werkplek betreft, worden de gebruikers in dit proces niet vergeten. Sterker nog, we adviseren altijd om hier gepaste aandacht aan te geven. We willen namelijk dat ze direct aan de slag kunnen met hun nieuwe omgeving en er optimaal gebruik van kunnen maken. We realiseren dit middels trainingen, workshops en inloopsessies als we op locatie zijn.

Zo zorgen we voor een soepel en gedegen overgang naar de nieuw gebouwde omgeving waarmee je direct aan de slag kunt en veilig en efficiënt kan samenwerken met je collega’s,

Hybrid cloud - AZure Stack edge

Je MOET naar de cloud of je moet je on premise IT omgeving behouden. Het is wat ons betreft niet of of. We kijken naar de best passende IT oplossing voor jouw organisatie. Wat heb je echt nodig en wat helpt jou het beste. Een hybride oplossing is ook mogelijk. Deels in de cloud en deels op locatie. 

Ook Microsoft ziet deze ontwikkeling en biedt oplossingen om hier invulling aan te geven onder andere door Azure Stack Edge. 

Als Azure system integrator van het eerste uur, heeft Aumatics de expertise en ervaring om de juiste invulling te geven aan de hybrid cloud en bouwen we deze met de eisen en wensen van de klant.

 

Bouwen Azure
Bouwen

Digitale moderne werkplek

Voor de werkplek omgeving bieden we de centraal beheerde Citrix omgeving waarbinnen je als bedrijf veilig kan werken met je specifieke line of business applicatie. 

Daarnaast hebben we de digitale moderne werkplek ontwikkeld waarmee je op je eigen werkplek gebruik kan maken van de volledige Microsoft 365 suite om optimaal je werk uit te kunnen worden. Samenwerken, veilig en snel je data opslaan en samen werken aan bestanden, zijn maar enkele voorbeelden hiervan.

Uiteraard wordt de werkplek actief beheerd en bewaakt, zorgen we voor de Windows updates, anti-virus en anti malware bescherming en stellen we de juiste software ter beschikking met 1 druk op de knop. 

En mocht je vragen hebben of is ondersteuning gewenst, dan staat onze Skilled Servicedesk klaar om je te helpen. Vriendelijk, deskunding, pragmatisch en vlot.

Specifieke toepassingen

Geen bedrijf is gelijk en ook de IT oplossingen verschillen per organisatie. Natuurlijk kan als basis ingredient hetzelfde product worden ingezet, vaak is de implementatie verschillend. Toegespitst op de klant en optimaal geïntegreerd. 

We hanteren niet het one-size-fits-all principe. We stemmen de oplossingen af op de wensen en eisen van onze klant en bouwen het aan de hand van het specifieke ontwerp.

Dat betekent dat we specifieke IT oplossingen bieden en meedenken om precies die oplossing voor je bouwen die je nodig hebt. Dat maakt ons net even anders dan andere bedrijven.

Kom eens kennismaken. We denken graag met je mee! 

 

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240