We bouwen

We bouwen

Met een gedegen ontwerp als fundament, bouwen we de juiste IT omgeving voor je organisatie met als doel dat je er ook daadwerkelijk op vooruit gaat. De nieuwe oplossing biedt meer, is vlotter, moderner en helpt je als organisatie ook echt verder. Met in het achterhoofd is je omgeving ontwropen en zo wordt hij nu opgebouwd.

Je nieuwe omgeving kan bestaan uit een oplossing geheel in de cloud, bijvoorbeeld in Microsoft Azure maar een hybride vorm met een deel van IT omgeving nog op locatie of in één van onze Nederlandse datacenters is uiteraard ook mogelijk. Voor de werkplekken bieden we oplossingen gebaseerd op Microsoft 365 en Citrix, afhankelijk welke het beste past binnen je organisatie.

Tijdens het opbouwen van de omgeving voeren we de werkzaamheden zo veel als mogelijk op de achtergrond uit om de continuïteit van je organisatie zo min mogelijk te verstoren. Ook tijdens de migratie maken we gebruik van geavanceerde software om bijvoorbeeld de gebruikers en hun gegevens op de achtergrond naar Microsoft 365 te migreren.

Zeker als het de Moderne Werkplek betreft, worden de gebruikers in dit proces zeker niet vergeten. Sterker nog, we adviseren altijd om hier gepaste aandacht aan te geven. We willen namelijk dat ze direct aan de slag kunnen met hun nieuwe omgeving en er optimaal gebruik van kunnen maken. We realiseren dit middels trainingen, workshops en inloopsessies als we op locatie zijn.

Zo zorgen we voor een soepel en gedegen overgang naar de nieuw gebouwde omgeving waarmee je direct aan de slag kunt en veilig en efficiënt kan samenwerken met je collega’s,

Azure

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft als Gold Partner en onze partner software ontwikkelbedrijven, hebben we ons reeds in een vroeg stadium bekwaamd in het Azure platform van Microsoft. Het biedt je als klant een flexibele en vooral schaalbare omgeving waarbinnen wij zorgen dat de diensten voor je precies afgestemd zijn op je behoeften.

Microsoft Azure maakt gebruik van het pay-per-use principe waardoor je enkel belast wordt met daadwerkelijk afgenomen en gebruikte diensten. In ons ontwerp maken we een kosten calculatie gebaseerd op het te verwachten gebruik van de IT omgeving zodat je goed zicht hebt op het kostencomponent.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240