We bewaken

We bewaken

De complexiteit van IT omgevingen neemt toe en zo ook de afhankelijkheid die je als organisatie hebt. Net als water uit de kraan, verwachten we allemaal dat de IT systemen het ook te allen tijde “gewoon doen”.

Om dit mede mogelijk te maken moeten de centrale systemen in datacenters of in de cloud, samen met de werkplekken van de gebruikers up-to-date zijn met de laatste beveiligingsupdates en systeemverbeteringen. Ook de security moet van hoog niveau zijn om de systemen, de gebruikers en de data van je organisatie te beschermen tegen datalekken, ransomware, virussen en andere bedreigingen.

We bewaken en beschermen je systemen hiertegen. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Een geruststellende gedachte.

Azure

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft als Gold Partner en onze partner software ontwikkelbedrijven, hebben we ons reeds in een vroeg stadium bekwaamd in het Azure platform van Microsoft. Het biedt je als klant een flexibele en vooral schaalbare omgeving waarbinnen wij zorgen dat de diensten voor je precies afgestemd zijn op je behoeften.

Microsoft Azure maakt gebruik van het pay-per-use principe waardoor je enkel belast wordt met daadwerkelijk afgenomen en gebruikte diensten. In ons ontwerp maken we een kosten calculatie gebaseerd op het te verwachten gebruik van de IT omgeving zodat je goed zicht hebt op het kostencomponent.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240