We beheren

We beheren

In het ontwerp en tijdens de bouw is er reeds rekening gehouden met de beheerfase. We hebben tools ingezet die de systemen bewaken, beschermen en voorzien van de laatste updates. Dat is belangrijk want we willen je een IT omgeving bieden die zeer stabiel is zodat jij je kan richten op je organisatie terwijl wij ons ontfermen over het IT beheer en beveiliging.

Volledig ontzorgen, maar deels kan natuurlijk ook. Dan werken we soepel, pragmatisch en met korte lijnen samen met jullie interne IT afdeling. Deze gedeelde verantwoordelijkheid zijn we al jaren gewend en onze klanten prijzen ons flexibiliteit en snelheid in onze dienstverlening.

Doordat de omgeving pro-actief wordt bewaakt en beheerd, verhogen we de beschikbaarheid van je IT systemen waardoor je medewerkers ongestoord hun werk kunnen verrichten. Daarnaast zorgt het voor een optimale beveiliging van je systemen bedrijfsgegevens. We zorgen niet alleen dat de beveiliging op orde is, we controleren de back-up en testen regelmatig de restore voorzieningen. 

Azure

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft als Gold Partner en onze partner software ontwikkelbedrijven, hebben we ons reeds in een vroeg stadium bekwaamd in het Azure platform van Microsoft. Het biedt je als klant een flexibele en vooral schaalbare omgeving waarbinnen wij zorgen dat de diensten voor je precies afgestemd zijn op je behoeften.

Microsoft Azure maakt gebruik van het pay-per-use principe waardoor je enkel belast wordt met daadwerkelijk afgenomen en gebruikte diensten. In ons ontwerp maken we een kosten calculatie gebaseerd op het te verwachten gebruik van de IT omgeving zodat je goed zicht hebt op het kostencomponent.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240