Wat kost HubSpot? Je bedoelt na de gratis en complete proefversie? Want als je eenmaal hebt gewerkt met HubSpot, wil je niks anders meer. Aumatics biedt je daarvoor de juiste pakketten, ongeacht bedrijfsgrootte. Vraag advies aan hieronder en profiteer binnen no-time van de voordelen van HubSpot. Met de professionele integratie van Aumatics. Reken maar dat HubSpot binnenkort de motor is voor je Inbound Marketing!  

Vraag vrijblijvend advies
aan de pro's van aumatics

Snelle start met HubSpot

HubSPOT FAQ

Natuurlijk! HubSpot CRM wordt door HubSpot zelf gebruikt, samen met vele andere grote organisaties. Er zijn nu veel tools en functies beschikbaar die inspelen op de specifieke uitdagingen van grotere organisaties.

Dat kunnen we zeker! We hebben dit al vele malen eerder gedaan met uitstekende resultaten. We zorgen ervoor dat alle velden, gegevens, contacten en objecten worden verplaatst, zodat je met Hubspot in een mum up en running bent.

Volgens de zakelijk review site G2 Crowd, is HubSpot een van de toonaangevende CRM-platforms – zo niet het beste. Vergeleken met andere systemen zoals Microsoft Dynamics 365, ZoHo en Pipedrive, heeft HubSpot de perfecte balans tussen functionaliteit, tools en gebruiksvriendelijkheid. En omdat het uw marketing, website, verkoop en service omspant, geeft het u de mogelijkheid om met een echte single-customer view te werken.

Dat kunnen we zeker! Onze consultants kunnen uw team trainen in alles van optimaal gebruik van de tool, verkoopmethodologie en het gebruik van sales content tot het sluiten van meer deals. We kunnen uw team ook laten zien hoe ze de HubSpot-tools tijdens het hele verkoopproces kunnen gebruiken – zoals sequenties, sjablonen en draaiboeken.

Dat doen we! We kunnen HubSpot-dashboards opzetten om te rapporteren over de verkoopactiviteiten in uw pijplijnen, zodat u over actuele gegevens beschikt om belangrijke beslissingen te nemen en de verkoopprestaties te verbeteren.

Wij bieden programma’s voor sales operations management, zoals het aansturen van nieuwe medewerkers met HubSpot – zodat u dat niet hoeft te doen!

Ja! Ons veelzijdige creatieve team kan alle sales content produceren die u nodig heeft: inclusief case studies, playbooks, sequenties en video.

Om te beginnen niets: HubSpot is voor de proefversie helemaal kosteloos. Ook de gratis versie is verrassend compleet en biedt veel tools voor marketing, optimale funneling, mailing en meer. De prijzen staan hierboven!