StarLink tijdelijk internet van Aumatics

STARLINK TIJDELIJK INTERNET BY AUMATICS

Hoe snel denk je weer internet te hebben als de verbinding via de vaste lijn is uitgevallen? Een paar dagen? Internet van Star Link is opgezet in een half uur na aankomst, waar dan ook in Nederland

Direct weer verbinding via de satelliet van Tesla. Verzorgd door Aumatics. Wij leveren de apparatuur, sluiten het aan en verbinden het met uw netwerk. Da’s alles. 

Zit je zonder internet? Laat het weten hieronder; wij nemen direct contact op en rijden langs. 

Bekijk ook onze Veelgestelde vragen hieronder voor meer info over deze dienst en de voorwaarden.

GEEN ABONNEMENT

GEEN VASTE PERIODE

DIRECT WEER ONLINE

StarLink tijdelijk internet by Aumatics

MELD JE AAN, SNEL WEER ONLINE

VA. €40/dag, voorrijdkosten €112

STARLINK TIJDELIJK INTERNET VAN AUMATICS FAQ

StarLink is het project van Tesla om op zoveel mogelijk plekken op aarde snel breedbandinternet mogelijk te maken. Hiervoor zijn de afgelopen jaren al honderden satellieten in de lucht geschoten. Het signaal hiervan wordt opgevangen door een satellietschotel.

In het StarLink-pakket wordt de satelliet geleverd, het statief en de adapter met de Wifi-router. Er komen dus twee snoeren uit de router; het netsnoer en de internetkabel. Da's alles! Meer informatie over StarLink vind je op de site van StarLink. 

Heb je vragen? De Skilled Servicedesk van Aumatics helpt je graag!

Ja, in Nederland is het bereik nu al voldoende (juni 2021) en wordt de komende maanden verbeterd. Dit is wel afhankelijk van positie en vrij zicht. Tussen gebouwen is het ontvangst minder, maar nog wel mogelijk. Let wel dat de leveringsomvang 1 set is, voldoende om ongeveer 5 werkplekken te voorzien van internet. StarLink is dus geen oplossing voor een organisatie van 100 medewerkers. 

De snelheid van StarLink tijdelijk internet by Aumatics ligt in Nederland met vrij zicht tussen de 100 en 300Mbit/sec met een latency tussen de 20 en 40ms. Dit is genoeg voor het 'gewone' werk, voor het bekijken van video's en het versturen van bestanden. Het gelijktijdig voeren van meerdere videocalls kan gaan haperen bij verminderde beschikbaarheid.

Dat ligt eraan wat je StarLink tijdelijk internet wil. Vanuit de Randstad rijdt Aumatics met de StarLink kit naar de iedere plek van bestemming in Nederland. De voorrijdkosten zijn €112 euro. 

Wij leveren StarLink tijdelijk internet met voorrijdkosten van €112 excl. btw en een dagelijks tarief van €40 per dag, met een minimum van 3 werkdagen.