Ben jij onze nieuwe Stage Held?

Zoek jij een 3e-jaars stage voor jouw opleiding ICT Beheer / Netwerkbeheerder? Kom dan stage lopen bij het leukste ICT bedrijf van Den Haag! Je wordt bij ons begeleid door experts met jarenlange ervaring en je werkt mee aan échte projecten voor klanten. Ook staat er iedere dag een lekkere lunch voor je klaar én borrel je iedere vrijdag gezellig mee in onze eigen bar!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge, cultureel diverse, ondernemende club van 21 man, gevestigd in Den Haag. Wij maken bedrijven succesvoller door de inzet van ICT. Samen groeien is ons motto. We hebben veel ideeën over de toekomst en die delen we graag. Wat ons verbindt is ondernemerschap en de wens om klanten echt te helpen. Wij werken niet voor een specifieke branche of segment, dus wij hebben vele diverse klanten wat elke dag anders maakt.

 

Waarom Aumatics de X factor heeft!

Bij Aumatics heb je de kans om mee te groeien in een jonge, ambitieuze omgeving. Je bent bij ons geen nummer. Bij ons vervul je geen functie, maar een rol. Hoe deze rol er uit ziet heb je zelf in de hand. Je kan je ondernemerschap volledig kwijt, terwijl je toch van de charme van een dienstverband kan genieten. Naast alle ambities borrelen we graag elke vrijdagmiddag in onze eigen Aumatics bar.

Wil jij onze nieuwe Stage Held zijn?

Kom eens praten bij ons op kantoor! Neem contact op met Nicole Huisman door het formulier hieronder in te vullen.

Vul hieronder je gegevens in.