De Moderne Werkplek

"Overal veilig en efficiënt samenwerken"

Werk overal samen, veilig en ondersteund

Je wilt optimaal samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers maar wel op een veilige en efficiente manier. Daar bieden we precies de juiste oplossingen voor. Hierbij gaan we verder dan enkel de technische realisatie. We zorgen er juist voor dat de moderne werkplek ook door iedereen optimaal gebruikt kan worden.

Met de beheerde moderne werkplek van Aumatics ben je flexibel en wendbaar om goed in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt, tegen een vast bedrag per gebruiker per maand.

Aumatics Moderne Werkplek Overal werken
Overal samenwerken

Of je nu thuis werkt, op kantoor of bij een klant, met de moderne werkplek kun je overal samenwerken met je collega’s. Je kan bestanden uitwisselen, team meetings voeren, nieuwe ideeen uitwerken en veilig informatie delen.

De moderne werkplek biedt je het juiste gereedschap om vlot en effectief samen te werken met je collega’s. Je werk sneller af te hebben en waarmee nieuwe initatieven en ideeen tot leven kunnen komen.

Veilig werken

Samenwerken aan bestanden vanaf elke gewenste plek biedt bedrijven grote flexibiliteit en optimalisatie van beschikbare resources. 

Een juist samengestelde en beheerde werkomgeving zorgt dat de bedrijfsgegevens veilig opgeslagen worden en dat enkel de juiste personen er toegang toe hebben. 

We hebben hier de beste beveiligsmaatregelen aan toegevoegd zodat je optimaal beschermd bent tegen bijvoorbeeld virussen en phishing aanvallen.

Aumatics Moderne Werkplek Veilig Werken
Aumaticas Moderne Werkplek Beheerd
Beheerd en ondersteund

De mogelijkheden in de moderne werkplek zijn erop gericht om de medewerker optimaal te ondersteunen met een breed scala aan applicaties.

Aumatics vult dit aan door de moderne werkplek volledig te beheren zodat deze optimaal functioneert.

Met de Managed Services dienst, staan onze servicedesk medewerkers dagelijks klaar om te ondersteunen indien nodig. Pragmatisch, snel, vriendelijk en oplossingsgericht.

Vraag over de Moderne Werkplek?

Moderne werkplek Diensten

Microsoft 365​

Snel en overal flexibel samenwerken in de Cloud met de Microsoft Office en je overige bedrijfsapplicaties, dat is wat de moderne werkplek biedt. Wij helpen je in het gehele traject om er optimaal gebruik van te maken. Van ontwerp, migratie tot beheer van de werkplekken en gebruikersondersteuning. ​

Adoptie. Het omarmen van de IT oplossing​

Je strategisch gekozen IT oplossing echt laten werken voor je. Het wordt "adoptie" en het betekent dat we ervoor zorgen dat de moderne werkplek optimaal ingezet en gebruikt wordt binnen je organisatie. Niet alleen een technische migratie maar juist zorgen dat je een grote stap vooruit zet.​
"Met de door Aumatics beheerde Office 365 laptops kunnen we overal veilig samenwerken en als we vragen hebben dan staat de Servicesdesk ons altijd prima te woord!"
Moderne-Werkplek-3-Testimonial
L. Cools
Office manager
Moderniseer je werkplek: Use Cases voor jouw industrie

Modern Workplace voor (Bio)pharmacy

Met de inzet van de verschillende onderdelen van Microsoft 365 helpen we biofarmaceutische bedrijven veilig om te gaan met patient gegevens en case studies. In het kader van compliancy houden we bij de implementatie rekening met de AVG/ GDPR wetgeving en vervullen we indien gewenst de DPO rol voor u. DPO-as-a-Service.

Modern Workplace voor Financials

De financiele wereld heeft een enorme verandering ondergaan waarbij Cloud oplossingen, thuiswerken en digitaal samenwerken breed zijn omarmd. Met onze inzet van tooling voor identiteit, rechten, data bescherming en devicebeheer kan worden voldaan aan de compliancy eisen die gesteld worden in de financiele wereld.

Modern Workplace voor Goede doelen

Als non-profit organisatie vervul je een belangrijke missie voor onze samenleving. We begrijpen dat fondswerving zo veel mogelijk ten goede moet komen aan de doelen die je ondersteunt. Met de volledig beheerde en veilige Moderne Werkplek van Aumatics werk je optimaal samen aan je missie, terwijl wij je dagelijks ondersteunen op ICT gebied.

Vraag en antwoord

Microsoft 365 is de online werkomgeving die door Microsoft ter beschikking wordt gesteld. Je kan enkel met een Internet verbinding en een Internet browser al gebruik maken van de vele office applicaties zoals Word, Outlook, Excel, Teams, Power BI en nog veel meer. Je kan er ook voor kiezen om deze Office applicaties lokaal op je werkplek te installeren. Zo kun je ook doorwerken als je niet online bent.

Microsoft biedt de onderdelen van Office zoals Word, Excel en Outlook ook in een Web variant aan. Deze worden dus gebruikt via de web browser. De functionaliteit is niet geheel gelijk aan de lokaal geinstalleerde volledige versie van Office maar voor een groot aantal gebruikers meer dan voldoende. Er is wel altijd een internet verbinding  nodig om deze web applicaties te gebruiken. 

Voordeel is dat je met enkel een web browser reeds veel mogelijkheden ter beschikking stelt aan de gebruikers van je organisatie. 

De volledige (en lokaal geinstalleerde) versie van Office biedt meer mogelijkheden, kan ook gebruikt worden als je niet verbonden bent met het internet maar moet wel op de werkplek geinstalleerd worden.

De Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365, bestaat uit een aantal onderdelen die functionaliteit toevoegen voor de gebruiker. Afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie bepalen we gezamenlijk welke Microsoft 365 versie het beste aansluit. 

Zeker! Er zijn veel migraties vanuit een technisch oogpunt uitgevoerd. Wij bekijken het vanuit de gebruiker en bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden en processen sneller en efficienter lopen.

Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beschermen van gegevens om o.a. datalekken te voorkomen. Uitgebreide auditing mogelijk bieden inzicht in datastromen en wat er is gebeurd met bestanden.

Lees onze blogs over De Moderne Werkplek.

DE JUISTE MODERNE WERKPLEK

We helpen onze klanten met het uitwerken van de juiste IT strategie en hoe de Moderne Werkplek hier in past. Aan de hand van je bedrijfsdoelstellingen en budget ontwerpen we de beste Moderne Werkplek die we uiteraard ook voor je beheren.

Stuur ons gerust een mail. We denken graag met je mee hoe de Moderne Werkplek binnen jouw organisatie het beste ingezet kan worden.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240