De Microsoft 365 WERKPLEK
van Aumatics

Veilig en snel samenwerken in the IT cloud.

Vragen over de MICROSOFT 365 WERKPLEK?

Je wil optimaal samenwerken met collega’s. De bekende it-oplossingen en software van Microsoft 365 zorgen ervoor. Maar het moet veilig en efficiënt, want je wil doorpakken. Voor je klanten, relaties en leveranciers. 

Aumatics biedt de juiste oplossing voor jouw organisatie. Voor een vast bedrag per gebruiker, per maand. Met maatwerk voor jouw situatie en flexibel ingezet als dat nodig is.

De werkplek van Aumatics wordt snel en vakkundig geïnstalleerd door onze  IT engineers. Voor iedereen op maat in jouw organisatie. Aumatics gaat daarbij verder dan alleen de technische realisatie. We zorgen er voor dat de werkplek door iedereen optimaal gebruikt kan worden.

Overal zorgeloos werken in Microsoft 365

Beheerd en Beveiligd

SNEL AAN DE SLAG, PER MAAND GEFACTUREERD

+ AUMATICS Skilled SERVICEDESK

Na installatie kun je rekenen op onze dienstverlening. En dat is waar Aumatics het verschil maakt. Want terwijl jij aan het werk bent, zorgen wij voor je IT Security. Optimaal beschermd tegen hackers, spam, ransomware en phishing. Op de achtergrond en als het moet, pro-actief. 

En mocht je ons nodig hebben, dan kun je rekenen op de IT Support van de Aumatics Service Desk. Met skilled service desk-medewerkers, die klanten snel op weg helpen, zonder vertragende doorkiesmenu’s of ticketnummers. Klanten zijn bij Aumatics personen en geen nummers. Onze aandacht voor je Microsoft 365 werkplek gaat naar de oplossing. 

Aumatics Moderne Werkplek Overal werken

Wat is de Microsoft 365 werkplek?

Of je nu thuis werkt, op kantoor of bij een klant, met de Microsoft 365 werkplek van Aumatics kun je overal samenwerken met je collega’s. Wissel bestanden uit met de bekende programma’s uit Office. Denk aan Word, Excel, Powerpoint, en meer. Voer Team Meetings uit en deel je ideëen veilig en snel en mail met de beveiligde versie van Outlook. 

De Microsoft 365 werkplek biedt je het juiste gereedschap om vlot en effectief samen te werken met je collega’s. Je werk is sneller klaar. Op naar het volgende nieuwe initatief en idee!

Veilig werken in een IT Cloud omgeving

Samenwerken aan bestanden in een professioneel beheerde IT Cloud. Dat biedt veiligheid en tegelijkertijd flexibiliteit en optimalisatie van beschikbare resources. 

Een juist samengestelde en beheerde werkomgeving zorgt dat de bedrijfsgegevens veilig opgeslagen worden en dat enkel de juiste personen er toegang toe hebben.

Aumatics voegt hier als uw IT partner de beste beveiligsmaatregelen aan toe. Zodat je optimaal beschermd bent tegen bijvoorbeeld virussen en phishing aanvallen.

Aumatics Moderne Werkplek Veilig Werken
Aumaticas Moderne Werkplek Beheerd

Microsoft 365 werkplek beheerd en ondersteund

De dienstverlening van Aumatics voor jouw Microsoft 365 is erop gericht om de medewerker optimaal te ondersteunen met een breed scala aan applicaties.

Aumatics vult dit aan met het optimaal beheer op de voor- en achtergrond, zodat deze optimaal functioneert.

Op de skilled Service desk, staan onze servicedesk medewerkers dagelijks klaar om te ondersteunen indien nodig. Pragmatisch, snel, vriendelijk en oplossingsgericht.

Vraag over de MICROSOFT 365 WERKPLEK?

Moderne werkplek Diensten

Microsoft 365​

Snel en overal flexibel samenwerken in de Cloud met de Microsoft Office en je overige bedrijfsapplicaties, dat is wat de moderne werkplek biedt. Wij helpen je in het gehele traject om er optimaal gebruik van te maken. Van ontwerp, migratie tot beheer van de werkplekken en gebruikersondersteuning. ​

Adoptie. Het omarmen van de IT oplossing​

Je strategisch gekozen IT oplossing echt laten werken voor je. Het wordt "adoptie" en het betekent dat we ervoor zorgen dat de moderne werkplek optimaal ingezet en gebruikt wordt binnen je organisatie. Niet alleen een technische migratie maar juist zorgen dat je een grote stap vooruit zet.​
"Met de door Aumatics beheerde Microsoft 365 laptops kunnen we overal veilig samenwerken en als we vragen hebben dan staat de Servicesdesk ons altijd prima te woord!"
Moderne-Werkplek-3-Testimonial
L. Cools
Office manager

Moderniseer je werkplek: Use Cases voor jouw industrie

Modern Workplace voor (Bio)pharmacy

Met de inzet van de verschillende onderdelen van Microsoft 365 helpen we biofarmaceutische bedrijven veilig om te gaan met patient gegevens en case studies. In het kader van compliancy houden we bij de implementatie rekening met de AVG/ GDPR wetgeving en vervullen we indien gewenst de DPO rol voor u. DPO-as-a-Service.

Modern Workplace voor Financials

De financiele wereld heeft een enorme verandering ondergaan waarbij Cloud oplossingen, thuiswerken en digitaal samenwerken breed zijn omarmd. Met onze inzet van tooling voor identiteit, rechten, data bescherming en devicebeheer kan worden voldaan aan de compliancy eisen die gesteld worden in de financiele wereld.

Modern Workplace voor Goede doelen

Als non-profit organisatie vervul je een belangrijke missie voor onze samenleving. We begrijpen dat fondswerving zo veel mogelijk ten goede moet komen aan de doelen die je ondersteunt. Met de volledig beheerde en veilige Microsfot 365 werkplek van Aumatics werk je optimaal samen aan je missie, terwijl wij je dagelijks ondersteunen op ICT gebied.

Vraag en antwoord

Microsoft 365 is de online werkomgeving die door Microsoft ter beschikking wordt gesteld. Je kan enkel met een Internet verbinding en een Internet browser al gebruik maken van de vele office applicaties zoals Word, Outlook, Excel, Teams, Power BI en nog veel meer. Je kan er ook voor kiezen om deze Office applicaties lokaal op je werkplek te installeren. Zo kun je ook doorwerken als je niet online bent.

Microsoft biedt de onderdelen van Office zoals Word, Excel en Outlook ook in een Web variant aan. Deze worden dus gebruikt via de web browser. De functionaliteit is niet geheel gelijk aan de lokaal geinstalleerde volledige versie van Office maar voor een groot aantal gebruikers meer dan voldoende. Er is wel altijd een internet verbinding  nodig om deze web applicaties te gebruiken. 

Voordeel is dat je met enkel een web browser reeds veel mogelijkheden ter beschikking stelt aan de gebruikers van je organisatie. 

De volledige (en lokaal geinstalleerde) versie van Office biedt meer mogelijkheden, kan ook gebruikt worden als je niet verbonden bent met het internet maar moet wel op de werkplek geinstalleerd worden.

De Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365, bestaat uit een aantal onderdelen die functionaliteit toevoegen voor de gebruiker. Afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie bepalen we gezamenlijk welke Microsoft 365 versie het beste aansluit. 

Zeker! Er zijn veel migraties vanuit een technisch oogpunt uitgevoerd. Wij bekijken het vanuit de gebruiker en bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden en processen sneller en efficienter lopen.

Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beschermen van gegevens om o.a. datalekken te voorkomen. Uitgebreide auditing mogelijk bieden inzicht in datastromen en wat er is gebeurd met bestanden.

Lees onze blogs over DE MICROSOFT 365 WERKPLEK.

IT Security
Lennert Hut

Maak van een privé wachtwoord geen zakelijke bedreiging

Privé wachtwoorden slingeren iets te vaak rond en vormen daarmee ook zakelijk een risico. Een wachtwoordmanager biedt gemak, thuis en op het werk. Maar vooral: het voorkomt bedreigingen, doordat ook privé wachtwoorden voldoen aan zakelijke maatstaven voor IT Security.

Lees verder »

VRIJBLIJVEND ADVIES OVER DE MICROSOFT 365 WERKPLEK

Stuur ons gerust een mail. We denken graag met je mee hoe we MicroSoft 365 binnen jouw organisatie kunnen inzetten, the Aumatics way.

Aan de hand van je bedrijfsdoelstellingen en budget ontwerpen we de Microsoft 365 werkplek. Voor elke plek, elk moment en elk device. 

Of bel ons op 085 489 1240!