Cyber security

"IT beveiliging optimaal geregeld"

Cyber Security gewoon goed geregeld

Bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen. Succesvolle aanvallen op systemen, applicaties en gebruikers via ransomware, malware en phishing zorgen voor enorme financiële schade. Diefstal van gevoelige bedrijfsdata of uitlekken van privacygevoelige data via kwetsbaarheden in je netwerk of systemen kunnen leiden tot hoge boetes. Ook bedreigen zij continuïteit en reputatie van je organisatie. 

Aumatics helpt aanvallen te voorkomen en je gebruikers en IT middelen te beschermen tegen cybergevaar. Mocht het door externe factoren toch een keer misgaan, grijpen we direct in en zorgen we voor snel en succesvol herstel.

Aumatics Moderne Werkplek Overal werken
Systemen, applicaties en gebruikers weerbaar tegen aanvallen

Moderne IT infrastructuren vragen om “Security by design”. Door het scheiden van belangrijke delen van de infrastructuur en toepassen van meerdere beveiligingslagen, worden systemen en applicaties optimaal beschermd tegen cybergevaar. 

Dankzij geavanceerde identiteit- en toegangscontrole hebben alleen de juiste gebruikers toegang. Eventuele bedreigingen en aanvallen worden direct en automatisch vastgelegd en doorgestuurd naar ons securityteam. Meldingen worden geanalyseerd en de juiste acties worden direct opgestart. 

Je gebruikers leren gevaren via email tijdig te herkennen door phishing simulatie, een handig dashboard en online training. Voorkomen is beter dan genezen geldt ook voor gedegen Cyber Security.

Veilig werken met vertrouwelijke gegevens en documenten

Veel informatiebronnen en documenten binnen bedrijven zijn confidentieel en bedoelt voor een select publiek. De hele dag echter wisselen we informatie uit via chat, email, clouddiensten en internet. Hoe voorkom je ongewenste verspreiding van bedrijfsdata? Hoe richt je Cyber Security goed in?

Wij helpen je om gegevens veilig op te slaan en gecontroleerd te verspreiden met de toepassing van gedegen ‘Information Protection’. 

Je vertrouwelijke documenten worden versleuteld en zijn permanent beschermd, waar ze ook worden opgeslagen en met wie ze ook worden gedeeld. Je bepaalt zelf wie toegang heeft en welke bewerkingen zijn toegestaan. Deze rechten kun je op elk moment weer intrekken. Achteraf kun je altijd zien wat er met het document is gebeurd en wie deze heeft ingezien. 

Zo heb je altijd volledige controle over jouw gegevens. Veilig samen werken.

Aumatics Moderne Werkplek Veilig Werken
Aumaticas Moderne Werkplek Beheerd
Gevoelige data beschermd tegen datalekken

Wij helpen jouw organisatie grip te houden op vertrouwelijke data en deze binnen het bedrijf te houden. We controleren en borgen samen met jou de correcte toepassing van de AVG/ GDPR regels. Met een moderne, versleutelde werkplek en de juiste Cyber Security producten kun je veilig werken. 

Door de toepassing van ‘Data Leak Prevention’ technologie wordt alle data die jouw bedrijf verlaat gecontroleerd op vertrouwelijke inhoud en zo nodig geblokkeerd. Bedrijfsmiddelen worden op afstand beheerd waardoor de gegevens op een verloren laptop of telefoon altijd beschermd blijven.

Lees onze blogs over IT Cyber Security

Webinar van Tenable: cyber security voor je Active Directory
IT Security
Lennert Hut

Aandacht voor Active Directory in Tenable webinar

De kennis bij Tenable over cyber security zie je niet alleen af aan de producten. De kennis wordt dinsdag 22 juni gedeeld in een webinar. Goede onderwerpkeuze en hard nodig, vindt senior IT engineer en ethical hacker Frank Kemeling van Aumatics.

Lees verder »

De juiste IT Cyber Security
oplossingen

We helpen onze klanten met het ontwerpen en implementeren van de beste producten en diensten voor hun IT beveiling zodat hun gegevens beschermd zijn. Uiteraard bewaken we hun beveiliging vanuit ons Shared Service Center.

Stuur ons gerust een mail. We denken graag met je mee welke oplossingen het beste passen binnen jouw bedrijf.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240