IT oplossingen

We ontwerpen, implementeren en beheren slimme IT oplossingen voor jouw organisatie en je medewerkers. Van een moderne en veilige werkplekomgeving tot aan complete IT (hybrid)cloud infrastructuren waarin je gehele IT omgeving optimaal, veilig en volledig beheerd operationeel is. 

Gebruikmakend van gestandaardiseerde producten van o.a. Microsoft, Google, Watchguard en Citrix stemmen we onze oplossingen stuk voor stuk specifiek af op jouw situatie. Elke organisatie is immers anders. 

Ook voor jouw organisatie zetten we graag onze jarenlange ervaring en kennis in voor een optimale IT omgeving voor jouw organisatie die het gewoon doet. 

Moderne Werkplek

Je wilt optimaal samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers maar wel op een veilige en efficiënte manier. 

Daar bieden we precies de juiste oplossingen voor. Hierbij gaan we verder dan enkel de technische realisatie. We zorgen er juist voor dat de moderne werkplek ook door iedereen optimaal gebruikt kan worden.

Aumatics ontwerpt, bouwt en beheert moderne werkplekken gebaseerd op Microsoft 365 technologie. Werkplekken die perfect aansluiten bij zowel de wensen van jouw bedrijf als van de veelzijdige gebruiker. Veilige werkplekken, beschermd tegen malware, phishing en andere gevaren.

Aumatics Moderne Werkplek

IT oplossingen IN THE CLOUD

Onze cloud specialisten ontwerpen en implementeren complete IT oplossingen, zoals infrastructuren met moderne virtualisatie technologie voor maximale beschikbaarheid en fouttolerantie. 
Dit kan in onze eigen ISO 27001 gecertificeerde datacenters, in jullie eigen infrastructuur of in de cloud zoals bijvoorbeeld Microsoft Azure. De oplossing is altijd specifiek afgestemd op jouw eisen en wensen.
Uiteraard bewaken we je omgeving 24×7 met moderne monitoring oplossingen en voeren we pro-actief beheer uit zodat altijd de laatste security patches en updates geïnstalleerd zijn om de risico’s van kwetsbaarheden te mitigeren.

De mogelijkheden die cloud brengt zijn enorm. Door de bouwblokken die het biedt, kunnen specifieke oplossingen stapsgewijs gebouwd en geïmplementeerd worden. We zeggen graag “doordacht veranderen, zichtbaar verbeteren”.

Aumatics - Wat We Doen - We beheren

Managed Services

Dagelijks bewaken, beschermen en beheren we 24×7 duizenden componenten in de infrastructuur en systemen van onze klanten. 
Door slimme monitoring systemen, onze uitgebreide kennis en ervaring, zorgen we voor maximale bechikbaarheid van je systemen en applicaties. Met een pragmatische instelling en snelle dienstverlening, worden veranderingen gecontroleerd en doordacht doorgevoerd. 
We voeren structureel pro-actief beheer uit zodat altijd de laatste security patches en updates geinstalleerd zijn om risico’s van kwetsbaarheden te mitigeren. 

IT OPLOSSINGEN, MET DE Skilled SERVICEDESK VAN AUMATICS

De werkplek en clouddiensten zijn ingericht om zo probleemloos mogelijk te kunnen werken. Toch kan het voorkomen dat je er als gebruiker niet uitkomt. Dagelijks staat onze skilled servicedesk klaar om je te helpen als het even niet werkt zoals je witl of als je niet meer precies weet hoe iets werkt in jouw kantoor- of bedrijfsapplicatie. Makkelijk bereikbaar, deskundig en betrokken helpen we je snel weer aan de slag.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je iets meer weten over onze diensten specifiek voor jouw branche? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240