Aumatics IT Services.

In samenwerking met

Aumatics is WatchGuard Gold Partner

Meld je aan!

* indicates required
Door te klikken op de knop Subscribe, geef je akkoord aan ons je te benaderen over de workshop of gelijksoortige onderwerpen vanuit Aumatics. Uiteraard behandelen we jouw gegevens volgens de GDPR-richtlijn en AVG-wetgeving. Zie ook ons Privacy Statement in de footer.

Effectieve netwerkbeveiliging is een puzzel voor IT-professionals. Pas als alle onderdelen voor netwerkbeveiliging samenwerken, krijg je de Unified Security waar deze tijd om vraagt.

Op 3 oktober en 10 oktober organiseren Aumatics en WatchGuard een kosteloze Expert Workshop over deze uitdaging.

Denk mee met andere deskundigen. Leg de puzzel voor totaaloverzicht en bescherming van kritische infrastructuur.

3 oktober | Unified Security is een teamprestatie

(nog 18 plekken beschikbaar)

Achterhaalde architectuur van netwerkbeveiliging zorgt voor versplintering, grijze vlekken op het netwerk en valse meldingen. Acteer met Unified Security op bruikbare meldingen vanuit 1 dashboard, zodat je vooruit kunt kijken als IT-professional.

 

10 oktober | Pak de controle terug met XDR

Veel netwerken zijn beveiligd met meerdere Cyber Security tools. Met de beste bedoelingen, maar soms met matige resultaten. In de workhop geven wij de tools om afzonderlijk functionerende assets te laten samenwerken en het inzicht in het netwerk te vergroten.

(nog 16 plekken beschikbaar)

Als WatchGuard Gold Partner zetten wij WatchGuard met succes in als groeimodel voor Cyber Security bij veel klanten. Al meer dan 10 jaar. Hierdoor zijn klanten verzekerd van Cyber Security met vereenvoudigd beheer, verzorgd door gecertificeerde IT Engineers.