Aumatics IT Services.

WatchGuard Firebox

Best-in-class netwerkbeveiliging.
Beheerd vanuit de cloud.

 

WatchGuard Firebox is niet alleen een firewall. Het is een allround oplossing voor maximale Cyber Security. Thuis in the cloud, met een ongekende aantal toepassingen. Ontdek het gebruiksgemak met WatchGuard Firebox en houd je organisatie veilig.

WatchGuard firewall oplossingen van Aumatics

Veilig

Beschermd tegen alle soorten bekende en onbekende bedreigingen, ongeacht snelheid, omvang en methode.

Snel

Opmerkelijke snelheid ongeacht werklast en type bedreiging, dankzij ongekende capaciteit.

Overzichtelijk

Supervisie in 1 dashboard. Aangevuld met deskundige monitoring en beheer van Aumatics IT Engineers.

3 oktober: Workshop XDR
10 oktober: Workshop Unified Security

Weer een nieuwe tool maakt jouw netwerk niet veiliger. Totaaloverzicht wel. Ontdek met WatchGuard hoe je alle bestaande applicaties laat samenwerken voor maximale IT Security in 2 workshops op 3 en 10 oktober. Info en aanmelden

WatchGuard Workshop
w

Vul in en groei mee met WatchGuard

Laat hieronder een bericht achter. Een IT Engineer van Aumatics beantwoordt vrijblijvend je vragen over jouw netwerkomgeving.

Als WatchGuard Gold Partner zetten wij WatchGuard met succes in als groeimodel voor Cyber Security bij veel klanten. Al meer dan 10 jaar. Hierdoor zijn klanten verzekerd van Cyber Security met vereenvoudigd beheer, verzorgd door gecertificeerde IT Engineers.

Succesverhalen met Watchguard Firewall

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

De voordelen die IT biedt, kunnen meer dan ooit tegen je worden gebruikt door bijvoorbeeld hackers. Hou je het bij een eenmalige scan? Of moet jouw organisatie op ieder moment beveiligd zijn? Maak er beleid van met Vulnerability Mangement.

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Uiterlijk oktober 2024 moeten alle bedrijven voldoen aan de NIS2-richtlijn. Heeft die ook betrekking op jouw organisatie? De kans is groot, want de reikwijdte is een stuk groter dan zijn voorganger.

Is wachtwoorden opslaan niet jouw hobby? Zo kom je er vanaf.

Encryptie is goede business tegenwoordig. Maar vooral hard nodig. Voor de bescherming van je wachtwoorden, bijvoorbeeld. Versleuteld wachtwoorden opslaan doe je met een wachtwoordmanager. Voor de veiligheid, maar er zijn nog 2 belangrijke redenen: voor de snelheid en gemak op het werk.