Partners Aumatics

Aumatics is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van specifieke oplossingen gebaseerd op innovatieve Cloud technologie voor opdrachtgevers in heel Nederland. Een kleine selectie van onze klanten en uitgevoerde werkzaamheden, treft u hieronder aan.
TBA_logo
“We came to Aumatics to migrate our mail environment. The process from beginning to end was incredible. Ed van Puffelen was extremely helpful, keeping me informed of exactly what stage we were at. The transition was done without any problems. After the migration we have also setup two FTP servers and we’re currently setting up our SharePoint site with Aumatics, which again is going well. I now feel that my organisations email/FTP and SharePoint is in the hands of REAL EXPERTS. Thanks Ed for all your help and guidance.”
 
– Graham Allmendinger, Director
GPS Global
“De Desktop Online biedt ons een professionele werkplek die actief wordt beheerd en maximaal beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij ons richten op onze core business.”
 
– Rudolf van Aalderen, Director
qdelft
“Aumatics voegt veel waarde toe aan onze dienstverlening omdat ze meewerken tijdens het ontwikkelproject, waardoor er in de beheerfase geen verrassingen meer zijn. Aumatics verdiept zich in onze ontwikkelingstools, waardoor ze de taal van onze ontwikkelaars begrijpen en er daarmee snel kan worden geschakeld. Aumatics brengt veel operationele kennis mee tijdens het ontwikkelproces zodat wij onze klanten met gedegen langdurige oplossingen van dienst kunnen zijn.”
 
– Martijn Bergkamp, QDelft
Cloudselling
“De wijze waarop Aumatics de migratie van onze werkplekken naar Desktop Online heeft gerealiseerd heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De oplossing zelf is uitstekend en de betrokkenheid van de medewerkers van voorbereiding tot nazorg is van hoog niveau.”
 
– Hans van Dommelen, Cloudselling
WP-MASTERS
“Aumatics is een zeer hoog gewaardeerde partner van WP Masters. Wij bieden graag, en zonder zorgen, services van Aumatics aan onze klanten aan. De kwaliteit van de diensten is erg goed en de service / reactietijd is een van de snelste en beste in de markt.”
 
– Thijs Verhoeven, WP Masters
connecterra
“Excellent support always from Aumatics. Quick to respond, great follow up.”
 
– Yasir Khokhar, Connecterra
dgmr software
“De specialisten van Aumatics denken goed mee in de softwareoplossingen en diensten die wij uiteindelijk leveren aan onze klanten. Met de flexibiliteit, expertise en ervaring van Aumatics is het functioneren van onze ICT infrastructuur goed gewaarborgd.”
 
– ing. R.G. (Richard) Schmidt, Directeur
geerlofs
roxit
het ipo
relyon
Bureau Financieel Toezicht
uniscape
van yperen
A2B Internet
Contentworker