Skilled Servicedesk

"Directe ondersteuning, vriendelijk en snel"

Dagelijkse ondersteuning met betrokkenheid

De werkplek en clouddiensten zijn ingericht om zo probleemloos mogelijk te kunnen werken. Toch kan het voorkomen dat je er als gebruiker niet uitkomt. Dagelijks staat onze skilled helpdesk klaar om je te helpen als het even niet werkt of als je niet meer precies weet hoe iets werkt in jouw kantoor- of bedrijfsapplicatie. 

Makkelijk bereikbaar, snel geholpen en zonder menu’s of wachtmuziekjes. Wel zo prettig.

Aumatics Moderne Werkplek Overal werken
Ondersteuning en advies

Onze medewerkers helpen je graag met vragen over het gebruik van applicaties of systemen. Indien nodig kijken ze op afstand mee, of laten ze zien hoe het ook alweer werkt. Heb je een probleem dat niet direct oplosbaar is? Dan wordt er een melding aangemaakt in ons helpdesksysteem en wordt direct het team van de specialisten ingeschakeld om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon even langs om het op te lossen.

Wijzigingen

Een nieuwe medewerker? Meer opslagruimte? Jouw organisatie verandert voortdurend en dat stelt andere eisen aan de IT omgeving. Dan is het fijn om te weten dat onze helpdeskmedewerkers paraat staan om de juiste wijzigingen snel en gecontroleerd uit te voeren. We kennen jouw omgeving en weten bijvoorbeeld precies wat er nodig is om jouw nieuwe medewerker direct aan de slag te helpen. 

Maar ook andere veranderingen in jouw omgeving voeren we gecontroleerd, doordacht en snel door. 

Aumatics Moderne Werkplek Veilig Werken
Aumaticas Moderne Werkplek Beheerd
Calamiteiten

Soms hebben verstoringen grote gevolgen. Wat als het internet uitvalt, of een applicatieserver het begeeft? Aumatics heeft een 24 uurs dienst beschikbaar voor calamiteiten die niet kunnen wachten. 

Zo verliezen we geen tijd en kan er direct worden gehandeld. Onze specialisten analyseren de situatie en bepalen samen met jou een passende oplossing of beschikbaar alternatief. Belangrijke componenten kunnen gemonitord worden op vitale kenmerken. Zo kunnen we incidenten voorkomen of herstellen nog voordat het een calamiteit wordt.

Vraag over onze skilled servicedesk?

Moderne werkplek Diensten

Microsoft 365​

Snel en overal flexibel samenwerken in de Cloud met de Microsoft Office en je overige bedrijfsapplicaties, dat is wat de moderne werkplek biedt. Wij helpen je in het gehele traject om er optimaal gebruik van te maken. Van ontwerp, migratie tot beheer van de werkplekken en gebruikersondersteuning. ​

Adoptie. Het omarmen van de IT oplossing​

Je strategisch gekozen IT oplossing echt laten werken voor je. Het wordt "adoptie" en het betekent dat we ervoor zorgen dat de moderne werkplek optimaal ingezet en gebruikt wordt binnen je organisatie. Niet alleen een technische migratie maar juist zorgen dat je een grote stap vooruit zet.​
"Met de door Aumatics beheerde Office 365 laptops kunnen we overal veilig samenwerken en als we vragen hebben dan staat de Servicesdesk ons altijd prima te woord!"
Moderne-Werkplek-3-Testimonial
L. Cools
Office manager
Moderniseer je werkplek: Use Cases voor jouw industrie

Modern Workplace voor (Bio)pharmacy

Met de inzet van de verschillende onderdelen van Microsoft 365 helpen we biofarmaceutische bedrijven veilig om te gaan met patient gegevens en case studies. In het kader van compliancy houden we bij de implementatie rekening met de AVG/ GDPR wetgeving en vervullen we indien gewenst de DPO rol voor u. DPO-as-a-Service.

Modern Workplace voor Financials

De financiele wereld heeft een enorme verandering ondergaan waarbij Cloud oplossingen, thuiswerken en digitaal samenwerken breed zijn omarmd. Met onze inzet van tooling voor identiteit, rechten, data bescherming en devicebeheer kan worden voldaan aan de compliancy eisen die gesteld worden in de financiele wereld.

Modern Workplace voor Goede doelen

Als non-profit organisatie vervul je een belangrijke missie voor onze samenleving. We begrijpen dat fondswerving zo veel mogelijk ten goede moet komen aan de doelen die je ondersteunt. Met de volledig beheerde en veilige Moderne Werkplek van Aumatics werk je optimaal samen aan je missie, terwijl wij je dagelijks ondersteunen op ICT gebied.

Vraag en antwoord

Microsoft 365 is de online werkomgeving die door Microsoft ter beschikking wordt gesteld. Je kan enkel met een Internet verbinding en een Internet browser al gebruik maken van de vele office applicaties zoals Word, Outlook, Excel, Teams, Power BI en nog veel meer. Je kan er ook voor kiezen om deze Office applicaties lokaal op je werkplek te installeren. Zo kun je ook doorwerken als je niet online bent.

Microsoft biedt de onderdelen van Office zoals Word, Excel en Outlook ook in een Web variant aan. Deze worden dus gebruikt via de web browser. De functionaliteit is niet geheel gelijk aan de lokaal geinstalleerde volledige versie van Office maar voor een groot aantal gebruikers meer dan voldoende. Er is wel altijd een internet verbinding  nodig om deze web applicaties te gebruiken. 

Voordeel is dat je met enkel een web browser reeds veel mogelijkheden ter beschikking stelt aan de gebruikers van je organisatie. 

De volledige (en lokaal geinstalleerde) versie van Office biedt meer mogelijkheden, kan ook gebruikt worden als je niet verbonden bent met het internet maar moet wel op de werkplek geinstalleerd worden.

De Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365, bestaat uit een aantal onderdelen die functionaliteit toevoegen voor de gebruiker. Afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie bepalen we gezamenlijk welke Microsoft 365 versie het beste aansluit. 

Zeker! Er zijn veel migraties vanuit een technisch oogpunt uitgevoerd. Wij bekijken het vanuit de gebruiker en bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden en processen sneller en efficienter lopen.

Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beschermen van gegevens om o.a. datalekken te voorkomen. Uitgebreide auditing mogelijk bieden inzicht in datastromen en wat er is gebeurd met bestanden.

Lees onze blogs over De Moderne Werkplek.

De juiste moderne
werkplek

We helpen onze klanten met het uitwerken van de juiste IT strategie en hoe de Moderne Werkplek hier in past. Aan de hand van je bedrijfsdoelstellingen en budget ontwerpen we de beste Moderne Werkplek die we uiteraard ook voor je beheren.

Stuur ons gerust een mail. We denken graag met je mee hoe de Moderne Werkplek binnen jouw organisatie het beste ingezet kan worden.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240