mister aumatics
 
Welkom op mijn pagina

Welkom op mijn pagina! Mister Aumatics is de naam, mister wandelende encyclopedie volgens vrienden. Ik heb in de toekomst kunnen kijken en wat ik daar allemaal gezien heb is waanzinnig! Nog maar even en drones verplaatsen onze mobiele en 3D geprinte huizen. Dat is nu nog moeilijk voor te stellen, maar ik heb het gezien! De mogelijkheden zijn eindeloos en die wil ik hier graag met jullie delen. Met mijn kennis van deze toekomstige systemen ga ik Aumatics en u helpen.

Op mijn pagina vindt u achtergrondinformatie over actuele zaken als IT-Security, Digitale Transformatie, Ransomware, Malware, Cybercrime en nog vele andere interessante onderwerpen. Tevens help ik u graag door de wirwar van afkortingen, termen en namen die dagelijks in de ICT-wereld worden gebruikt. Ook wil ik het met u graag hebben over milieuvervuiling, opwarming van de aarde en nieuwe manieren van eerlijk zakendoen.

Heeft u een vraag, een opmerking of behoefte aan een gesprek? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn persoonlijke e-mail adres: mister@aumatics.nl of telefonisch op: +31 85 489 1240.

Maar dat is nog niet alles. Vaak bedenk ik speciale acties die u direct voordeel kan opleveren. Dus bezoek mijn pagina met enige regelmaat of schrijf u in op mijn nieuwsbrief.

</div

Mr. Aumatics
mr. aumatics en blockchain technologie
Mr. Aumatics AVG / GDPR
Mr. Aumatics Internet of Things
Mr. Aumatics afkortingen
Mr. Aumatics business strategie
Digitale transformatie