Servicedesk | Desktop Online | Systeem Status
DutchEnglish

Solution Partners

Voor maatwerk in Microsoft

Worden nieuwe software-oplossingen van Microsoft een-op-een ingepast in jouw organisatie? Grote kans dat je efficiency misloopt. Iedere organisatie heeft zijn eigen IT-uitdagingen. En met maatwerk van Aumatics als Microsoft Gold Partner presteren Microsoft-producten beter. Zodat jij een jouw collega’s sneller werken. Op iedere plek, op pc en mobiel. 

Microsoft Gold Partner

De voordelen van
Aumatics als Microsoft Gold Partner.

Als Microsoft Gold Partner kennen wij de diepte en breedte van Microsoft-oplossingen. De kennis wordt doorlopend getoetst bij onze IT-engineers. Zodat kennis over sneller en slimmer werken kan worden doorgegeven aan jou en je collega’s. 

Aumatics is jouw IT-partner. Geen verkooppunt.

Aumatics is geen leverancier. Aumatics helpt jouw onderneming aan de juiste IT-oplossing, mogelijk gemaakt door inzet van Microsoft-producten. 

IT Security is een continuproces

Welke oplossing ook, IT Security loopt als rode draad door al onze oplossingen. De continuïteit van jouw onderneming vraagt erom.   

Voor toekomstgerichte IT

IT-oplossingen zijn binnen no-time verouderd. Organisaties hebben dus weinig aan  eenmalige acties. Aumatics beheert en beveiligt jouw IT-omgeving voor lekker werken, nu en in de toekomst.  

Contractbeheer? Support? Leave it to us.

Dat Aumatics op technisch gebied totaaloverzicht heeft over alle IT-oplossingen en assets, heeft zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld dat wij alles maandelijks in 1 overzichtelijke factuur weergeven. Bij vragen is een telefoontje naar jouw vaste contactpersoon snel gemaakt.

Maatwerkoplossingen van begin zonder einde.

Met slimme integratie van Microsoft cloudoplossingen presteren IT-toepassingen een stuk beter. Ontworpen en ingepast in jouw IT-omgeving, op basis van jouw wensen. Met klantvriendelijke support van Microsoft-gecertificeerde professionals. Voor jarenlang betrouwbare bedrijfsnetwerken, waarop het snel en gemakkelijk werken is.

Wat we bieden in 
samenwerking met Microsoft:

Cloud Services

Azure Architecture

Wat draait er niet op een deskundig ingerichte Azure cloudomgeving? Office, mail, backup, IT Security, hosting: leave it to us. Wij kennen Azure en koppelen jouw vraag aan de juiste cloudtoepassing. Veilig, beschikbaar en op maat gemaakt.

IT services

Microsoft 365

Al je wensen voor flexibel en werken werken op kantoor en thuis, komen uit op één en hetzelfde antwoord: Microsoft 365. Deze cloudgebaseerde online werkplek combineert de vertrouwde Microsoft-software met de omgeving waarop het probleemloos draait. Op pc, laptop of mobiel. 

IT services

Microsoft Teams Rooms 

Wat valt er te verbeteren aan Microsoft Teams? Bijvoorbeeld dat het met een druk op de knop ook geschikt is voor vergaderingen met meerdere personen in 1 ruimte. De app van Teams is namelijk zo opgestart, maar snoeren hangen te vaak los en beeld en geluid hapert toch nog veel te vaak.

Hoe komt dat? Hou op met jezelf deze vraag te stellen. Wij ontwerpen en installeren 1 systeem dat werkt. Deskundig aangebracht, met een korte snelstart. En heb je niet direct verbinding, dan bel je de Aumatics Servicedesk en wordt Microsoft Teams op afstand weer op orde gebracht. Is dit de oplossing voor professionele Teams-meeting? Wij geven je graag een demo in een volledig ingericht Teams Room.     

cloud services

Hosting

Onderhoud, IT Security en backup van data doe je er niet zomaar bij. Voor de IT-professionals van Aumatics is het wel dagelijkse kost en dat heeft voordelen. Breng hosting onder bij Aumatics. Dan weet je je verzekerd van hoge uptime, deskundig beheer, monitoring, onderhoud voor al je data. Aumatics datacenters in Delft en Amsterdam bieden meerlaagse IT Security, gecombineerd met maximale bescherming van privacygevoelige data. ISO27001 gecertificeerd, met regelmatige AVG-audits.   

Bereik en ontzorg klanten sneller en gemakkelijker.
Met de IT-oplossingen van Microsoft Gold Partner Aumatics. 

Andere vrienden van de show:

OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security